Marcintorun Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 MODEL: B5 rok 1997, sedan SILNIK: ALG - 2771 cm3 UKLAD DOLOTOWY: Seria UKLAD WYDECHOWY: jakiś niemiecki sportowy środkowy i końcowy tłumik ELEKTRONIKA:4xAir Bag,Pelna elektryka, klimatronic, szyberdach, podgrzewane siedzenia, wskaźnik temp. oleju, ładowania, xenony UKLAD NAPĘDOWY: ZAWIESZENIE: GWINTOWANE UKLAD HAMULCOWY: seria 4xtarcze BODY-KIT: przód S4, Przyciemnione szyby, lotka, alufelgi 8" R18 ET35 ŚRODEK: Czarny+czarna podsufitka z S4, kubełki podgrzewane, roleta na tylnej szybie CAR-AUDIO: seria firmy "BOSE" INNE: MOC: 193KM ok. 279NM grill S4 nowy felunek klapa USA nowy felunek zderzak S4 kratki podświetlane podsufitka czarna z S4
franio Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 moim skromniutkim zdaniem wszystkie naklejki bym zdjął i płetwe tyż :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Czarek Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Witam kolegę z Toronto .Ciekawe,która jego część??Mamy taki sam silniczek :good: Też bym pozdejmował tak jak koledzy radzą
Nowak_zg Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 płetwa i naklejki do zdjęcia taaa dokladnie i przod do naprawienia
sokolnh Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 mi sie podoba nawet z naklejkami felgi kox
Marcintorun Opublikowano 3 Września 2008 Autor Opublikowano 3 Września 2008 przednie naklejki już zdjęte bo cały przód jest malowany... także w piątek bede już skłądał....
Gość puchatek27 Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 a ja bym pletwe zostawil,bo wyglada calkiem spoko gleba i fele
Marcintorun Opublikowano 15 Września 2008 Autor Opublikowano 15 Września 2008 nowe fotki w pierwszym poście
Piechol Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 no po naprawie dużo lepiej a ja bym jeszcze jednak zdjął tą płetwę i założył znaczek OOOO na tył a naklejki to już rzecz gustu...
mroova81 Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Marcin - możesz podać ET tych felg, oraz rozmiar gum? Ile masz ustawione mm w dół na tym gwincie w stosunku do serii? Dzięki! PS Pytam, bo bardzo mi się podoba całokształt!
inco Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 a wedlug mnie pletwa i naklejki wporzo, niema wiochy a auto sie wyroznia jeszcze jak bys zalozyl spowrotem pierscienie na dupe to bylo by juz calkiem malina chociaz teraz wcale zle nie wyglada
szybki34 Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Jak dla mnie zawias przesadzony, felgi i reszta
_Solar_ Opublikowano 19 Września 2008 Opublikowano 19 Września 2008 jak dla mnie autko wyglada super moim zdaniem tylna pletwa i naklejki nie robia zadnej wiochy zaloz jeszcze tylko OOOO na tylna klape i bedzie tylko felunek troszke nie jest w moim guscie
Ghost Dog Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Felgi ok (skusil bym sie na nie) Naklejki zczaczka audi super tez nad tym myslalem ale nie wiedzialem jak bedzie wygladac teraz wiem.
boniu Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 audiczka bardzo fajna,bardzo ladna gleba rancik w felunkach tez poprostu elegancko...Juz niedlugo bedziesz mial s4 gril
MARCIN607 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 ładne autko , kolor zacny :gwizdanie: , lotka klasa tylko z tyłu brakuje i będzie malina. dzięki tym nalepką na drugim końcu polski kazdy Cię pozna
Rekomendowane odpowiedzi