michałswd Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Czesc szukam żarówki ledowej do Drl , która nie będzie "wywalała" błędu spalonej żarówki Widziałem kilka propozycji na allegro ale nie jestem pewien czy napewno działaja tak jak powinny Moze macie cos sprawdzonego dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 w B7? tylko rezystor i każde LEDy wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 No dzieki za odp ale tyle to tez wiedzialem moze ktos cos konkretniej napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 poszukaj na forum o "motohid", ja i pare osób się tam zaopatrywaliśmy, żarówki w różnych cenach, rezystorki też ma, było o tym. kwestia kosztów, rozpiętość cenowa jest różna, ja już ponad rok jeżdżę na ledach i działają bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Mógłbys podesłac link do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Wejdź na temat b7 crew, tam w ostatnich postach są linki, bo też o tym piszą, ja teraz siedze na telefonie to nie mam pod ręką linków Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Nic tam nie ma ,napisałem do "Motohid" trzeba czekac na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 I co trafiles cos co nie wywala błędu ? ja bede tez cos zamawial to zdam relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxus Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ja użyłem żarówki C5W do tablicy rejestracyjnej... I pomogło od razu... Gdzieś tam sobie świeci ale dobrze ją ukryłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 ŻARÓWKA LED CREE CanBUS BA15s 1156 P21W 24mm + kasownik rezystor mocy Bezbłędnie Efekt : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosu Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 u mnie taki efekt 6000k też z rezystorami jeżdżę już od 1,5roku i zero błędów postojówki tak samo zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007sergio Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam wszystkich!! Mam koledzy do was pytanie w sprawie tych kasownikaów błędów wel rezystorów. Gdzie je założyliście??? W Srodku lampy bixenon za żarówką led czy zupełnie na zewnątrz lampy?? Chodzi mi o to jak bardzo grzeje się ten rezystor?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ja mam wyprowadzone na zewnątrz grzeja sie niemilosiernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 u mnie taki efekt 6000k też z rezystorami jeżdżę już od 1,5roku i zero błędów postojówki tak samo zmienione. wygląda obłednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mach Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Tez mam DRL led z motohid i do tego rezystory po jednym na strone i dziala juz z 1,5 roku. Takze polecam. Ledy jakies Samsung. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek1307 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Czy ktoś z was orientuje się jakiej wartości (rezystacja [ohm]) powinien być rezystor aby błąd nie pojawiał się? wiadomo, że poniżej 10ohm nie pojawi się, ale czy ktoś testował większą wartość? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coltrane Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 podobno za ledy w postojówkach misiaki biorą dowód ? prawda to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Moga ale nie musza. Jezeli sa biale to sie tak nie czepiaja, ale moga zabrac bo nie maja homologacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 podobno za ledy w postojówkach misiaki biorą dowód ? prawda to ?Prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny85 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Kazdy LED plus odpowiedni rezystor musi skutkowac brakiem błędu na fisie. Ja bym inwestwał w miare najmocniejsze o naturalnej barwie zblizonej do xenona, a to po to by byc widocznym - bezpieczenstwo ponad wszystko. Wydaje mi sie, ze gdyby na obwodzie LEDa zostawic zarowke p23 (czy jakie ona ma tam oznaczenie) to tez nie wywali bledu a zyskamy oswietlenie komory silnika hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi