Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF/AWX] Max prędkość ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja co prawda AVF w multitronicu na A4 jak jechałem z kolegami czyli 4 osoby na pokładzie to wskazały mi dwa gps 210km/h

Opublikowano

220 na 17 ' leciał mój i to nie raz ale co najważniejsze moja czarna strzała lata od 3 lat na ruskiej ON nie na polskim bagnie i ma powera dużo lepszego

Opublikowano
220 na 17 ' leciał mój i to nie raz ale co najważniejsze moja czarna strzała lata od 3 lat na ruskiej ON nie na polskim bagnie i ma powera dużo lepszego

Kiedyś zalałem do swojego ruskiej ON i rzeczywiście była duża różnica, nie to co nasze sikacze :kox:

Opublikowano

Panowie tak z czystej ciekawości, czym różni się rosyjska ropa od polskiej? Nie mówimy tutaj o cenie.

Opublikowano

Zapewne ruska ropa ma wyjebane na europejskie dyrektywy:grin:...

Opublikowano

Nie zawiera bio gówna.

Opublikowano
Koledzy mam takie pytanei dzis sprawdzilem ile moj awx wyciagnie najwiecej w 2 osoby,kapcie 17",skrzynia 5 biegowa,sedan,max to 195 ku mojemu zdziwieniu:facepalm:,spodziewalem pokonac magiczne 200km/h,teram moje pytanie wasze tez tyle ida czy wiecje a moze cos dolega niuni?dodam ze ostatnio mam bardzo dziwny problem. Przy 1700-1800 obrotach silnik wyje. Ponizej i powyzej wszystko jest ok. Przy tych obrotrach jest dwa razy glosniejszy (sluchac takie "wycie glosne silnika").jak wyluzuje na luz to jest cisza ,pozdro

kapcie 225/45 215km/h

Opublikowano

Ja mam 131KM seria 6 biegów i licznikowe 260km/h leci bez problemu. Oponki 16" Hankook Kinergy ECO 205/55R16 :)

Opublikowano

A ile masz obrotów przy 260km/h?

Opublikowano
Ja mam 131KM seria 6 biegów i licznikowe 260km/h leci bez problemu. Oponki 16" Hankook Kinergy ECO 205/55R16 :)

Awx seria ? 5 Biegów i na prawdę 260? Czy kit :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Moj szedl 210km/h wiecej sie nie dalo bo trzeba bylo zwalniac opony 205/60/15

Opublikowano

Pogratulować :decayed:

---------- Post dopisany at 01:25 ---------- Poprzedni post napisany at 01:21 ----------

Swoim dłubniętym traktorem ( kapcie 225x45x17 ) nie mogłem zamknąć szafy :kwasny: a Ty Kolego serią ....

Opublikowano

o k..rwa

Opublikowano

Jesteś załosny jesli wierzysz w te Twoje licznikowe bajeczki..... realia wyglądają tak seria 131 KM leci około 220 max , po wirusie 230-235 ..... i niech mi nikt kitu nie wciska = na seryjnych gratach wszystko powyzej 235 jest podejrzane..... PS MÓWIE O FELGACH 16 CALI i Prędkości licznikowej....

Na GPS 210-215 seria

220-225 chip

P.s PRZY IDEALNYCH WARUNKACH MOŻNA otrzeć sie minimalnie troszke wyżej niż te wartości ale to o 1 maks 2 km/h

Jesli ktoś osiągnął wiecej na gpsie na felgach 16 to chwalcie sie :) pozdrawiam

Opublikowano

hihi hihi To jest przykład panowie typowego pacjenta co chodzi nie do tego lekarza...

Pewnie jeszcze zwykłe zawieszenie i w dodatku seria rozmiar kół... To pewnie dlatego taka prędkość ....

Wychodzi na to że koledzy źle zrobiliśmy wprowadzając mody do naszych furmanek bo np. u mnie 220km/h i koniec skrzyni i czy miałem serię czy juz pod modem nic sie nie zmieniło oprócz przyspieszenia :P

A tak wogóle to nigdy bym się nie zdecydował na takich kołach tyle jechać...

Gratulacje !!!

Opublikowano

awx 131km 5 biegów opony 225x45x17 210km/h i to chyba wszystko co można wycisnąć

Opublikowano

Silnik seria AVF przebieg 203 tyś. dzisiaj akurat wystukało. Nie wiem ile ma obrotów przy 260, bo nie zdążyłem spojrzeć na obrotomierz :)

Opublikowano

Temat jest o awx a dwa to nie chce mi się wierzyć bo nawet seria brd 170ps nie zamknie blatu :])

Opublikowano

Silnik seria AVF przebieg 203 tyś. dzisiaj akurat wystukało. Nie wiem ile ma obrotów przy 260, bo nie zdążyłem spojrzeć na obrotomierz :)

Chyba masz kolego licznik zepsuty:kwasny:

Opublikowano

A może z dużej góry zjeżdżał :decayed: Nie no tak serio to nie wiem czy jest możliwe zamknięcie szafy, ale wiadomo.... :whistling: