fierywolf Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Kolego moge ci powiedzieć tak co jest regenerowane to jest poprostu nie do końca takie jakie powinno być taka moja opinia ( miałem troszke zajecia z materioałoznastwa więc moge ci powiedzięć ze nice dobrego to nie jest)
Flaha Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 nigdy więcej tego nie popełnie. Oddałem wahacze do regeneracji jakies 1,5 roku temu, pojeździłem na nich może z 5 tys i poza brakiem niemal 300zł w kieszeni nic innego nie zauwazyłem.... wysypały się po prostu.
Szewczenko7 Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Nic innego tylko wymieniac na nowki lepiej raz zaplacic wiecej kaski niz potem przez jakis glupi wahacz stracic zycie :confused:
Gość zdeniu Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 co do zawieszenia to się zgadzam że tylko nowe ale elementy typu przekładnia kierownicza, pompy wspomagania itd. to warto regenerować
dampol Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 hmmm umnie firma regenerujaca daje gwarancje 30tyś lub rok czasu! wiec moze cos w tym jest!
sk baton Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 A jak oni je regenerują ? oklepują główki młotkiem i zakładaja
ALEKSANDER Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 moim zdaniem to tylko nówki regenerscja to nic dobrego poprostu strata kasy
Nowak_zg Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 a ja slyszalem ze sa firmy ktore to robia profesjonalnie i niektorym to wychodzi calkiem dobrze Flaha moze trafiles na jakas firme ktora nie dokonca miala o tym pojecie
Rekomendowane odpowiedzi