Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Aktywacja nawigacji MMI 3G Basic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak poszedł update Navi? robiłeś już update map czy na razie soft poszedł? Ja zrobiłem soft bez problemu i lecialem wersja po wersji i było OK, ale z mapami trochę się dygam ;-)

na basica wrzucasz odrazu 257 . dopiero hdd musisz od 31 po 206 253 i 257

Oooo, chłopaki pisali że z hdd poszło im od razu z 0022 na 0257. Teraz nie wiem co robić :kwasny:

Opublikowano

I jak poszedł update Navi? robiłeś już update map czy na razie soft poszedł? Ja zrobiłem soft bez problemu i lecialem wersja po wersji i było OK, ale z mapami trochę się dygam ;-)

na basica wrzucasz odrazu 257 . dopiero hdd musisz od 31 po 206 253 i 257

Oooo, chłopaki pisali że z hdd poszło im od razu z 0022 na 0257. Teraz nie wiem co robić :kwasny:

Dziś jest ten dzień. Dam znać wieczorem. Jak będzie cisza znaczy że uwaliłem navi i topię smutki

Opublikowano

kibicuje Ci mocno ;)

Opublikowano (edytowane)

Soft poszedł bez problemu z wersji 0022 na 0257 :D (wersja 3g high z hdd i joystickiem) czas aktualizacji 40min

Teraz kolej na mapę, trzymajcie kciuki

Mapa również poszła, 3 godzink i wszystko działa jak należy. :thumbup1:

navi.jpg

Edytowane przez lorekA4
Opublikowano

To dobra informacja, ale to jeszcze może nie być 100% sukcesu, bo czytałem że się konfiguracja MMI wysypywała po kilku dniach. Może akurat będzie wszystko git. :)

Opublikowano

Dziś traska do pracy 38km i wszystko działa

Opublikowano

Nie wiem jak to zrobiles ale hdd zawsze robi sie aktualizacje od k0310 do k0257 nie wiem jak ci system puscil aktualizacje z 22 na najwyzsza 257

Opublikowano

Nie wiem jak to zrobiles ale hdd zawsze robi sie aktualizacje od k0310 do k0257 nie wiem jak ci system puscil aktualizacje z 22 na najwyzsza 257

Magia :) Posłuchałem się ludzi na forach zagranicznych, ściągnąłem z podanych linków i aktualizowałem.

Opublikowano (edytowane)

Tu nie chodzi o magie a o poprawnosc dzialnia jednostki ale oczywiscie nikomu nie zagladamy w czyjsc samochod , ja osobiscie nie polecam takich czynnosci aktualizacje zawsze przeprowadzamy po koleji , gdybys zrobil tak w najnowszym 3GP z pewnoscia stracil bys np dzwiek z bose

Edytowane przez Deniro
Opublikowano

Przyznam szczerze że też byłem zaskoczony że tak na ryzyko poszedłeś,skoro to raptem 2h roboty i reszta aktualizacji wejdzie. Ale jeśli działa to tylko pogratulować.

Opublikowano

W linku który podałem wszyscy robili tak jak ja i nie mieli problemów. Więc skoro było tyle pochlebnych wpisów to i ja tak zrobiłem, A tak na marginesie, każda kolejna aktualizacja zawiera przecież elementy poprzednich aktualizacji, czy nie?

Opublikowano

A jak tam z polskim menu i lektorem do 3g?

Opublikowano

Potwierdzam to co kolega lorekA4 napisał. Również zrobiłem aktualizacje pomijając pośrednie wersje softu i wszystko poszło bez problemu. MMI 3G LOW

Opublikowano

Ciekawe czy u mnie by poszla taka aktualizacja... ????
Mam teraz:
20141214_121417.jpg

A ajk wyglada sytuacja z "doprogramowanymi" bajerkami typu : wskaźnik aku...doświetlanie zakretów i inne pierdołki. Znikną i trzeba je dorzucać czy zostanie w systemie ?
Jak wygląda sprawa wrzucenia map na hdd ???

Opublikowano

Wszystko zostaje tzw doświetlanie zakrętów i inne pierdołki :wink:

Opublikowano (edytowane)

Soft poszedł bez problemu z wersji 0022 na 0257 :D (wersja 3g high z hdd i joystickiem) czas aktualizacji 40min

Teraz kolej na mapę, trzymajcie kciuki

Mapa również poszła, 3 godzink i wszystko działa jak należy. :thumbup1:

navi.jpg

Czy tak ma być że jeden napis tzn. ten w lewym górnym rogu jest po niemiecku, a reszta po angielsku ? Edytowane przez vvalery
Opublikowano

Nie ,to są efekty opuszczania aktualizacji

Opublikowano

Witam prosze o pomoc w aktywacji mapy 2014 mam mmi 3g low po aktualizacji na soft 257 zgralem mape na sd wszystko sie zaktualizowało na 2014 ale po 10 min wywalilo mape :(

Opublikowano

Grzegorz w formie;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...