wiki Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 czy te listwy wystepują tylko w oryginale, bo mi pekła ta od drzwi kierowcy a w ASO cenią sobie 100 PLN za nią :/
MARTiiii Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 A to ciekwe, w lubelskim ASO kosztują 80zł. Na alegro są w podobnej cenie. Tylko oryginały... Ja musiałem ciąć głupią śrubkę trzymającą tą listwę bo zardzewiała sobie. Nikomu tego nie życze, roboty trochę było.
bratpit Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 tylko ori koszt tylnej to 80 zł a ASO. Spinka do listwy kosztuje 3 zł
BossBest Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 ja mialem tez ten proble to chyba choroba a4. Kupilem orginal w ASO w zabrzu za 60pln Pozdrawiam
Trezor Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Też szukałem i tylko oryginały znalazłem 80-100zł za szt.
Wihajster Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Też szukałem i tylko oryginały znalazłem 80-100zł za szt. dobrze ze tych listew nie da sie zrzucic bez otwarcia drzwi bo pewnie duzo bylo by uzywanych zamienników na giełdach :diabelek: :one:
Trezor Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Też szukałem i tylko oryginały znalazłem 80-100zł za szt. dobrze ze tych listew nie da sie zrzucic bez otwarcia drzwi bo pewnie duzo bylo by uzywanych zamienników na giełdach :diabelek: :one: Nie mniej niż wszystkich lusterek, halogenów, itp. :/
Bladyrs Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 A to ciekwe, w lubelskim ASO kosztują 80zł. Na alegro są w podobnej cenie. Tylko oryginały...Ja musiałem ciąć głupią śrubkę trzymającą tą listwę bo zardzewiała sobie. Nikomu tego nie życze, roboty trochę było. mialem dokladnie ten sam problem, tez musialem ucinac ta srubke bo zardzewiala, a za listewke placilem w ASO ok. 90 zl.
MARTiiii Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 To może od razu w temacie. Czym radzicie posmarować śrubkę, gwint by nie zardzewiało w przyszłości? Ja dałełem WD40 ale to na długo raczej nie starczy.
pre_pl Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 MARTiiii, jakas pasta miedziana na przykład http://www.abs.lublin.pl/Mol.pasty%20gwint.html HSC plus copper paste
dark79 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 To może od razu w temacie. Czym radzicie posmarować śrubkę, gwint by nie zardzewiało w przyszłości? Ja dałełem WD40 ale to na długo raczej nie starczy. kawałek wężyka gumowego złóż ze smarem w środku
Rekomendowane odpowiedzi