Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

NISSAN GTR 3.8 V6 TT 2014 Black Edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gratulację zakupu!!! GTR marzenie pewnie wielu z nas:slina:

Opublikowano

Na spot w niedziele zajedz :decayed:

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano

OMG! Ale zabaweczka, gratulacje i zycze duzo przyjemnosci z jazdy :banan:

To cos jak przesiadka z PS3 na PS6 :)

BTW: nie wiem jak czarny lakier ma sie w nowych GTRach ale wczesniejsze to istna masakra.

Pomagalem kiedys znajomemu wyprowadzic ostatni etap korekty lakieru w czarnym niemetaliku. Lakier byl bardzo cienki, do 60mikronow w wielu miejscach, bardzo miekki-rysowal sie od najdelikatniejszych mikrofibr oraz byl bardzo wrazliwy na temperature podczas korekty.. :facepalm: To jeden z tych projektow gdzie zuzywa sie ponad 50 mikrofibr wyprowadzajac lakier na blysk. Taka tam zmora detailerow..

Zycze Ci zeby Twoj lakier nie byl taki, bo przesiadka z bialego niemieckiego auta na czarnego japonczyka moze byc ciekawa..

Mozesz tez oczywiscie olac to co napisalem i nie przejmowac sie tym, wiesz ja mam delikatne popsuta psyche przez detailing :decayed:

Opublikowano

Do zobaczenia w piątek Szymon :wink:

Opublikowano
Szymciu ja bym na Twoim miejscu olał Javę czy te Tapcary Łódzkie i odstawił auto do CARLEX !! :kox:

Wnętrze Nissan GTR - Carlex Design

Po takiej robocie idzie się zakochać na nowo w swoim aucie :kox: :kox: :kox:

---------- Post dopisany at 14:04 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ----------

BTW

Nie załapałem się na przewózkę S-ką w ostatniej BT ale w następnej na GTR-a już się piszę :decayed::wink:

Opublikowano

ddf36568c545c1ae953680361b1eee65.jpg

:decayed:

Opublikowano

:slina::slina::slina:

Będzie gruuuubaśnie :)

Gratki zakupu i wyboru :)

Marzenie milionów a Ty je spełniasz :)

Opublikowano

Szymek - zobaczymy na żywo - liczymy na Ciebie w niedzielę

NOwa fura, tyle kasy i dalej mały niesmak (chodzi mi o wklęsłość kół ) :grin:

---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ----------

co dziennie stoi obok mnie taki na parkingu w pracy - pierdzielony jest tak nadmuchany że aż strach obok niego przejść a co dopiero we wstecznym lusterku go zobaczyć

Opublikowano

Graty Szymon, piękne auto. Ciekawi mnie tylko jedno ile skrzyń będzie w tym aucie przez ten "okres przejściowy":decayed::wink:

Opublikowano
  • Autor

Miałem dzisiaj w rękach testówkę polifta. LC urywa łeb masakrycznie do tego ten dźwięk. Jest dobrze :decayed:

Do niedzieli niestety się nie wyrobię bo nie zdążą zarejestrować :f*ck:

Opublikowano

No powiem Ci że jak na auto przejściowe... to ujdzie :grin:

Gratki i czekamy na mody bo zapowiada się ciekawie :wink:

Opublikowano

No jak to urywa leb po esie to musi być mega dobrze :-) powodzenia i liczylem na tego gtra :-)

Wysłane z mojego GT-I9100

Opublikowano
  • Autor

S6 2010kg

GTR 1740kg

Zdecydowanie czuć lekkość w stosunku do Audi

Opublikowano

GT-R jak na swoją masę łamie prawa fizyki w przyspieszeniu i przyczepności na zakrętach :decayed:

Opublikowano

Jak będę we Wrocku to będę wiedział do kogo należy :D pewnie wbija w fotel masakrycznie :)

Opublikowano

widzę że Adam ma duży wpływ na Ciebie. jara się tym sushi i teraz na ciebie przeszło:decayed:

BTW. Ta wersja jest już poprawiona o te wszystkie bolączki wieku dziecięcego? Jak z gwarancją i LC?

Opublikowano
  • Autor
widzę że Adam ma duży wpływ na Ciebie. jara się tym sushi i teraz na ciebie przeszło:decayed:

BTW. Ta wersja jest już poprawiona o te wszystkie bolączki wieku dziecięcego? Jak z gwarancją i LC?

Silnik jest MK III I skrzynia także. Zmieniono bardzo dużo. Przede wszystkim skrzynia ma zabezpieczenia przed zagotowaniem sprzęgieł, silnik ze zmianami mechanicznymi w zakresie systemu olejowego i chłodzenia. Poza tym oczywiście zupełnie inne oprogramowanie. Na serii możesz katować do woli, skrzynka ma czujnik temperatury I odłącza LC jak przegniesz pałę. W poprzednich tego nie było więc skrzynie siadały. Poza tym gwarancja obejmuje wszystko łącznie z jazdą torową tylko jest zastrzeżenie żeby pilnować temperatury oleju w silniku I skrzyni.

Opublikowano

Zaje ... smigalem przed liftem po Silverstonie i naprawde w zakretach leb urywa ;) gratki

Opublikowano

Silnik jest MK III I skrzynia także. Zmieniono bardzo dużo. Przede wszystkim skrzynia ma zabezpieczenia przed zagotowaniem sprzęgieł, silnik ze zmianami mechanicznymi w zakresie systemu olejowego i chłodzenia. Poza tym oczywiście zupełnie inne oprogramowanie. Na serii możesz katować do woli, skrzynka ma czujnik temperatury I odłącza LC jak przegniesz pałę. W poprzednich tego nie było więc skrzynie siadały. Poza tym gwarancja obejmuje wszystko łącznie z jazdą torową tylko jest zastrzeżenie żeby pilnować temperatury oleju w silniku I skrzyni.

od którego roku produkcji GTRa zostały wprowadzone te zmiany? auto rewelacja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.