Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana foteli skóra tapicerek A4 B6 B7 elektryka ledzwie AIR BAG od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

mocowania są też niestety w innych miejscach więc tapicerki bagaznika z B7 nie podejdą plug&play do B6.

Opublikowano

No to leżymy,myślałem że podejdzie z b7 było by z lepszego materiału.Dzięki za info. :hi:

Opublikowano

tylko ze wyczytalem wczesniej ze kable trzeba poprowadzic na przemian czy to prawda?? i jak z kostkami?

Opublikowano

Czemu na przemian? Wersja elektryczna lub z ledzwiami tylko działa tak samo na miejscu pasażera jak i kierowcy. Grzanie to samo. Wszystko pasuje

Jeśli masz elektryczne ledzwia a chcesz elektryczne pełne to dobrze zmienić bezpiecznik na większy

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Rozumiem, w takim razie ostatnie pytanie ktore mnie nurtuje i bede mogl zamawiac fotele, czy wersja foteli (oczywiscie komplet z kanapa) bedzie pasowal bezproblemowo z avanta do mojego sedana??

Opublikowano

tak pasuje, będziesz miał tylko mocowanie rolety na oparciu ale to w niczym nie przeszkadza, a jak chcesz żeby tego nie było to czeka Cię przekładka pleców

Opublikowano

dzieki za odpowiedzi w takim razie poszukam moze lepiej jakiegos kompletu z sedana

Opublikowano

jak masz w dobrej cenie z avanta to bierz, a plecy przerzucisz na spokojnie w 3h napisałem na spokojnie bo da się to zrobić szybciej, mi zajęło 3h przy piwku bez pośpiechu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli masz elektryczne ledzwia a chcesz elektryczne pełne to dobrze zmienić bezpiecznik na większy

który to bezpiecznik?

Opublikowano

który to bezpiecznik?

Ten bezpiecznik jest podwieszony pod MCE, trzeba zrzucić osłonę nad nogami kierowcy żeby się do niego dostać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6317038412

Co sądzicie o tych fotelach? Dobra cena, czy znajdzie sie cos fajniejszego w podobnej kwocie?

Opublikowano

Bez boczków więc dość drogo. Szukaj od B7, kolega kupił sline z B7 z boczkami za 800zł.

Jeśli miał bym zmieniać to własnie na sline z b7 czarne boki i szary srodek juz pare razy były takie w cenie do 1000zł.

Opublikowano

Też uważam zę strasznie drogo, tak jak kolega wyżej napisał za tą kase to konkretne s line znajdziesz, a na pewno o niebo lepiej wyglądają od tych :)

Opublikowano

800zl za fotele przednie i kanape tylna?

Opublikowano

I jeszcze boczki.

Opublikowano

Panowie mam u siebie fabrycznie fotele tylko podgrzewane, zakupiłem fotele z full elektryką. W podłodze 3 kostki zielona, czerwona tylko z masą i żółta od airbag.

Na jakie piny muszę dać + w czerwonej kostce żeby cała elektryka działała ?? Nie wiem tylko czy mam lampki w fotelach bo nie zaglądałem...

Auto to A4 B6 sedan

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie jakiś sposób na sprawdzenie dlaczego fotel nie grzeje? wszystko podłączone jak sie nalezy, pasażera działa bez zarzutu...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Ja mam problem z innej strony. w sensie kupiłem fotele bez regulacji lędźwi a teraz mam z elektrycznymi lędźwiami. czy da się to jakoś przełożyć ze starych foteli do nowych? Miło by było jakby ktoś podesłał fotki jak ta regulacja wygląda od wewnątrz fotela :)

Opublikowano

Panowie mam możliwość kupić fotel pasażera full elektryka w welurze, natomiast mój jest w skórze bez elektryki, da się przerzucić moja skórę zamiast weluru? Dużo zabawy, robił ktoś taki manewr?

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wszystko sie da ale zabawy jest naprawde dużo, kompletne środki w skórze pełnej elektryce mozna wyrwać za 800zł więc nie wiem czy jest sens sie w to bawić.