Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Auto Detailing - Krótkie pytanie - krótka odpowiedź

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
53 minuty temu, Toskańczyk napisał:

Zółta gilnka Valetpro

wcześniej myłem auto, dekontaminacja i deironizacja plus jeszcze 1 mycie

Prawidłowo , więc wszystko w normie ;) Efekt też jest ok 

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 279,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
16 godzin temu, TOM3K napisał:

Problem w tym, że w większości sklepów jest status - czeka na dostawę/brak na magazynie :) Nie wydaje mi się, że tak po prostu ceny skaczą w górę. Baniak 5L na allegro 20PLN taniej już z dostawą :) dlatego nie zamawiam w sklepach, bo nie są po prostu konkurencyjne.

Edytowane przez mashet

Opublikowano

Zaloguj się w sklepie i na KA masz tam grupy rabatowe i można mieć taniej i często są fajne gratisy i akcje promocyjne. Ja mam w SC 15% rabatu z programu jaki u nich jest.

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
3 godziny temu, TOM3K napisał:

Zaloguj się w sklepie i na KA masz tam grupy rabatowe i można mieć taniej i często są fajne gratisy i akcje promocyjne. Ja mam w SC 15% rabatu z programu jaki u nich jest.

KA? Nie rozumiem :mellow:

Edytowane przez mashet

Opublikowano

Forum kosmetykaaut

Opublikowano

Samochodowekosmetyki.pl spróbujcie sobie tutaj, rabaty rosną wraz z ilością wydanych PLN, przekroczycie pewien próg, macie rabaty dożywotnio i nikt wam ich nie zabierze.

Jak chcecie poznać konkretne warunki to piszcie do nich na maila/FB wszystko wyjaśnią

Edytowane przez K4rtm4n

Opublikowano

Podobnie jest w Shiningcar tylko te progi są dość wysokie i jak ktoś kupuje tylko od czasu do czasu szampon albo coś to poczeka trochę...

Opublikowano

A używa ktoś może zapachów do auta z Shiny Garage, Chemical Guys czy Poorboy's ?

Coś możecie polecić jeśli chodzi efekt i trwałość?

Opublikowano

Czym najlepiej czyścić końcówki wydechu?

Opublikowano
11 minut temu, bjoern napisał:

Czym najlepiej czyścić końcówki wydechu?

Mothers ma fajna pastę do tego Mag&Aluminium

Opublikowano
3 godziny temu, Toskańczyk napisał:

A używa ktoś może zapachów do auta z Shiny Garage, Chemical Guys czy Poorboy's ?

Coś możecie polecić jeśli chodzi efekt i trwałość?

Chemical Guys Stripper miałem baaaardzo szybko odparowuje i nic nie czuć, masz temat do tego założony zobacz tam :wink:

Opublikowano

pasta to już chyba na koniec, chodzi mi o czyszcenie czarnego osadu od spalin

Opublikowano

To samo co do felg. Potem na umyte pasta do chromu.

Opublikowano

Możesz tez APC w dobrej proporcji użyć i mała szczota co wejdzie do środka i jazda;)

Opublikowano

Podobno wełna stalowa nadaje się do ciasno spasowanych końcówek.

Opublikowano
Podobno wełna stalowa nadaje się do ciasno spasowanych końcówek.

Wełna to już ostateczność jak końcówki są odjechane i trzeba je wypolerowac.

Opublikowano
11 godzin temu, FroS-t napisał:

Chemical Guys Stripper miałem baaaardzo szybko odparowuje i nic nie czuć, masz temat do tego założony zobacz tam :wink:

Nie zgodzę się z tym. Bardziej to człowiek przyzwyczaja się do tego zapachu i wydaje mu się, że nie pachnie.  Psikam zawsze na dywaniki i za każdym razem jak je trzepie to czuje strippera, nawet po wypraniu Nielsenem Nap nadal jest wyczuwalny, powiesiłem je w domu na kaloryferze i wciąż pachniały stripperem.

Opublikowano
3 godziny temu, hejneken napisał:

Nie zgodzę się z tym. Bardziej to człowiek przyzwyczaja się do tego zapachu i wydaje mu się, że nie pachnie.  Psikam zawsze na dywaniki i za każdym razem jak je trzepie to czuje strippera, nawet po wypraniu Nielsenem Nap nadal jest wyczuwalny, powiesiłem je w domu na kaloryferze i wciąż pachniały stripperem.

Używałem go w drugim aucie, którym nie jeździłem ja tylko Moja druga połówka  i naprawdę porażka jak dla mnie ten zapach, bardzo szybko znikał, chyba ze jakiś felerny kupiłem......zdecydowanie wole zapachy Areon. 

Opublikowano

Kupcie sobie zapachy z California Scents i po problemie. 3 miesiące maksymalnie siedziała u mnie puszka jak za 10 zł to wg mnie dobrze. Później kupiłem chyba 15 różnych zapachów i co miesiąc sobie zmieniam i ktoś ma prezent z tego co mi zostało...

Opublikowano
Kupcie sobie zapachy z California Scents i po problemie. 3 miesiące maksymalnie siedziała u mnie puszka jak za 10 zł to wg mnie dobrze. Później kupiłem chyba 15 różnych zapachów i co miesiąc sobie zmieniam i ktoś ma prezent z tego co mi zostało...

Ja do tej porzetestowalem chyba trzy lub cztery. Na pewno wiśnie, żurawinę i mango. Tylko wiśnia dała radę, reszta szybko padła

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka