Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Sedan LY7W by RicS3 / eibach pro kit / 18" RS6 / 166KM / BIX-y hybryda HELLA 3 i INTEMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zes sie widze rozpedzil z fantami. :)

Opublikowano

fajny sedan :good::good:

Opublikowano
  • Autor

Zes sie widze rozpedzil z fantami. :)

Długo siedziałem i nic nie robiłem a teraz staram się zrobić to co planowałem. Już w garażu czeka zderzak s-line pod spryski. Zastanawiam się tylko czy czekać aż się pojawi dokładka tył s-line na dwa wydechy I dopiero oddać do lakierowania czy lecieć z tematem już teraz [emoji58]

fajny sedan :good::good:

Dzięki :good:
Opublikowano

A co ma czekac przod na tylną, dzialaj z przodem i zakladaj, a jak pyknie z tylem to pomalujesz i zalozysz troche pozniej. ;D

Opublikowano

Ja bym nie mógł czekać :D!

Opublikowano
  • Autor

Zderzak już u lakiernika więc niedługo będę montował a tymczasem parę gratów z ASO, zaślepki spryskiwaczy, kratki i trójnik bo czeka mnie też montaż zbiorniczka i spryskiwaczy a wcześniejszej instalacji brak :(

nu4YxqL.jpg

Opublikowano

no widzę , zę moody ambitne i tępo :wink: Ładna!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

no i w końcu audiola doczekała się zmiany mordki...z racji braku czasu rozłożyłem to sobie na dwa etapy :decayed:

montaż samego zderzaka żeby w końcu nacieszyć się z nowego wyglądu :grin:

QooJcYG.jpg

D5AnwBf.jpg

a tu już po założeniu :banan:

EM4nWSE.jpg?1

16toJy9.jpg?1

MGCsTlT.jpg?1

i na koniec już mniejsza rozbiórka żeby dołożyć spryskiwacze, a raczej połączyć je wężykami i założyć zbiorniczek na dwie pompki :banan:

dk27o02.jpg

wKnHmdu.jpg

jak go umyję to wrzucę lepsze fotki po woskowaniu i prawdopodobnie już z lotką s-line na klapie :)

Lotka s-line doczekała lepszych czasów i wylądowała na aucie, wyszła taka improwizacja :decayed:

3B5yefo.jpg?1

W międzyczasie szukałem zderzaka s-line na tył na dwa kominy ale Wandej wykreował w mojej głowie chęć posiadania złotych zacisków 320mm i tak o to w końcu A4 zaczęła hamować :decayed:

dWDB5e7.jpg

1XlPpLM.jpg

Po krótkiej rozmowie z Rafal1988Lodz wylądował u mojego taty w garażu podwójny wydech z 1.8T w super stanie i za małe pieniądze. Na szybko oczyściłem go szczotką drucianą, pomalowałem srebrzanką i wygląda jak nowy :hi:Na koniec wisienka na torcie, montaż wydechu i zderzaka tył s-line. Tak wyglądał jak do mnie przyjechał :grin:

Lph5jpx.jpg

Znowu rozbebeszanie auta :facepalm:

jWFeIgZ.jpg

Tutaj wydech na trytkach czeka na osłonę prawego wydechu :grin:

ssN1Rcf.jpg?2

Gorsze jakościowo fotki które robił tata przy montażu imadłem :facepalm:

8V26ZdQ.jpg?1

QSFJ4Uc.jpg

i efekt finalny :banan:

KyscNDT.jpg

ybcYXK9.jpg

Edytowane przez RicS3

Opublikowano

Końcówki większe wrzuć i będzie :kox:

Zaciski gdzie malowałeś?

Opublikowano

Zaciski gdzie malowałeś?

:guma:

Opublikowano
  • Autor

Zaciski gdzie malowałeś?

Zaciski robił dla mnie majster Wandej:D jak widać super robota, polecam :decayed:

A końcówki swoją drogą, wypłata wpadnie to będzie pierwszą rzecz jaką kupię :kox:

Edytowane przez RicS3

Opublikowano

no panie teraz to wygląda a wydechu to nie poznaje tak wygląda:) jeszcze listwy od eski bądź s Line i będzie pieknie:)

Opublikowano

dobre mody :D!

Opublikowano

Zaciski gdzie malowałeś?

Profi malowanie. :thumbup1:

Powiem Ci, że złoty kolor tutaj wygląda jak należy, co nie jest łatwe i często wychodzi jakiś taki żółty.

Opublikowano
  • Autor

Zaciski gdzie malowałeś?

Profi malowanie. [emoji106]1:

Powiem Ci, że złoty kolor tutaj wygląda jak należy, co nie jest łatwe i często wychodzi jakiś taki żółty.

No tu się zgodzę, odwalił kawał dobrej roboty :hi:

Z racji tego, że lakiernik zwalił tylny zderzak (kompletnie niedopasowany kolor) byłem zmuszony znowu go zdjąć [emoji24] ale na pocieszenie przyszedł taki mały pakunek od kaju

2TVQSOe.jpg

w końcu będę mógł podłączyć PDC z tylnego zderzaka :decayed:

Opublikowano

No lecisz z tematem :wink4::good: Tak jak wyżej było powiedziane - inne końcówki i będzie git!

Opublikowano

no porobiłeś trochę przy niej gratulacje :hi: hamulce to podstawa modów :naughty: jakie końcówki będziesz dawał 90?

Opublikowano
  • Autor

no porobiłeś trochę przy niej gratulacje :hi: hamulce to podstawa modów :naughty: jakie końcówki będziesz dawał 90?

90 to tak optymalnie, niby ktoś 100 zakładał ale nie wiem czy to już nie za dużo. A Ty już masz czy planujesz też dopiero?
Opublikowano

ja mam setki

Opublikowano

100mm to już raczej wyłącznie do zderzaka S4. Do s-line 90 jest optymalnie IMHO.