Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Sedan LY7W by RicS3 / eibach pro kit / 18" RS6 / 166KM / BIX-y hybryda HELLA 3 i INTEMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzałeś czy masz bluetooth? Masz uchwyt który sugeruje ze może być tam moduł. ;)

A jak to sprawdzić bo w sumie o tym nie pomyslałem? :D

Przekręć kluczyk, i w telefonie wyszukaj urządzenia bluetooth. Jak znajdzie jakieś urządzenie to podaj pin , chyba 12345 lub 00000

Opublikowano
  • Autor

A jak wygląda sterowanie wtedy tym? Bo jednak mam to:D ale nie mam kiery multi:(

Opublikowano

Jeżeli nie masz RNS-E ani kiery MF to poprostu wszystkim sterujesz z poziomu telefonu (odbieranie, wybieranie nr) ale słyszysz rozmówcę w głośnikach i gadasz do mikrofonu który jest w lampce. Taki prosty zestaw głośnomówiący.

Opublikowano
  • Autor

Weekend u teściów owocny w pracę przy OOOO. Zaraz po glinkowaniu, odszczurzaniu, SRP i woskowaniu ręcznym.

jyrB9vJ.jpg

A tu następnego dnia...

Y60ChCx.jpg

VMSyk9H.jpg

No i na koniec myślałem, że 130KM po przesiadce z 75KM mi na długo wystarczy a tu taki prezencik :wink:

P941s6R.jpg

Forumowi wyjadacze, mam w planach RNS-E ale tutaj pojawia się dylemat...warto dopłacać do LED-a czy jednak zaoszczędzoną kasę zostawić na inny mod?

Edytowane przez RicS3

Opublikowano

zawias i fele zrobiły swoje :thumbup1: sam się jeszcze zastanawiam czy do siebie takich felg nie wpakować ;)

Opublikowano
  • Autor

zawias i fele zrobiły swoje :thumbup1: sam się jeszcze zastanawiam czy do siebie takich felg nie wpakować ;)

Nie ma mega gleby ale jest taki kompromis między wyglądem a komfortem:) Felgi już na golfie mi się podobały a i w audi robotę robią. Tylko teraz widzę, że 19" do audi to jednak musowo musi być :kox:
Opublikowano

19' tak, do tego 9J przod, 10J na d*pie i kosa sie robi. :)

Opublikowano

Ładna, srebny jeden z ładniejszych kolorów jak dla mnie w tym modelu. Namawiam Cię byś szedł w pakiet s4. Przy obniżonym zawieszeniu za***iście wygląda i z przodu i z tyłu. Jeśli chodzi o s line tylni zderzak wg mnie jest średni. Oczywiście wybór należy do Ciebie.

Pozdrawiam

Edytowane przez bartekw2

Opublikowano

Ładne Audi ;-) modzie na duży plus ;-) zadowolony po przesiadki z golfa? Tez zaliczyłem taka sama :-)

Wysłane z Xperii

Opublikowano
  • Autor

Ładna, srebny jeden z ładniejszych kolorów jak dla mnie w tym modelu. Namawiam Cię byś szedł w pakiet s4. Przy obniżonym zawieszeniu za***iście wygląda i z przodu i z tyłu. Jeśli chodzi o s line tylni zderzak wg mnie jest średni. Oczywiście wybór należy do Ciebie.

Pozdrawiam

Wiem wiem, sam widzę, że zderzaczki od S4 są mega i w najbliższej przyszłości mam nadzieję zawitają.

Ładne Audi ;-) modzie na duży plus ;-) zadowolony po przesiadki z golfa? Tez zaliczyłem taka sama :-)

Wysłane z Xperii

Hehe, powiem szczerze...spora różnica, zwłaszcza, że miałem w golfie mały silniczek 1.4 benzynka :/ ale i samo wykonanie audi, spasowanie elementów wnętrza...nic nie trzeszczy ;)
Opublikowano

a moim zdaniem lepsza opcja to sline przód +dokładka z cupry + S4 lotka i zderzak tył ;-)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

No i w końcu zaczyna się dziać w moim temacie. Na pierwszy rzut poszła wymiana tunelu na ten bez okropnego uchwytu na telefon a także montaż RNS-E LED :wink:

JONSOiB.jpg

Dodatkowo przy pomocy kolegi Capulet ramki grilla i listwa tylna poszły w folię czarny mat :decayed:

FWA7p1T.jpg

A tak wyglądają na aucie...

BugGSR1.jpg

Teraz powoli zaczynam się zbroić w dodatkowe elementy pakietu zewnętrznego s-line/s4. Na tą chwilę leży już w domu spojler s-line na klapę.

Muszę jeszcze znaleźć przedni zderzak s-line pod spryski, tył S4 i będę wszystko zakładał. Mam nadzieję, że uda się to jeszcze w tym sezonie.

Edytowane przez RicS3

Opublikowano

Fajnie rezana furka i plany też w dobrą stronę :thumbup1: Zazdroszczę RNS-E :slina:

Opublikowano

Ja tez, przepieknie to radio siada w tym kokpicie. :D

Opublikowano
  • Autor

Teraz celuję w przedni zderzak s-line pod spryski ale nic nie mogę znaleźć :/

Opublikowano

dużo zapłaciłeś za sprężyny Eibach ? mógłbyś polecić stronę gdzie kupowałeś

Opublikowano

Wejdz na stronę EIBACH-a i tam dobierzesz co potrzebujesz z zawieszenia odnośnie Twojego autka,mocy,silnika.Konkretni są.Ja kupiłem u nich spręzyny PROKIT i na serii siadło mi ponad -30mm.Pozdro.

http://www.eibach.pl/

Edytowane przez pietas a4

Opublikowano

Ladna Audiolka ;) kojarze ja chyba z lodzkich spotow [emoji14]

send by GT-I9505

Opublikowano

Wejdz na stronę EIBACH-a i tam dobierzesz co potrzebujesz z zawieszenia odnośnie Twojego autka,mocy,silnika.Konkretni są.Ja kupiłem u nich spręzyny PROKIT i na serii siadło mi ponad -30mm.Pozdro.

http://www.eibach.pl/

dzięki :)

Opublikowano
  • Autor

Zbrojenia w fanty ciąg dalszy :decayed: lotka s-line i dekory szczotkowane alu :D Na dniach zawita też zderzak s-line pod spryski.

8tfnOQQ.jpg

8UWudUG.jpg