Opublikowano 18 Grudnia 20169 l Autor Kolejna paczuszka dotarła Wielkie Dzięki Marcin jesteśmy do dyspozycji! :hi:
Opublikowano 18 Grudnia 20169 l Witam, proszę o wycenę oliwy MOTUL + komplet filtrów + termostat BEHR do A4B7 1.9 BRB z DPF
Opublikowano 24 Grudnia 20169 l Autor Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla Was i Waszych rodzin moi drodzy:)
Opublikowano 25 Grudnia 20169 l Czesc Marcin zrób mi wycenę asortymentów do Audi A4 B7 silnik BKE bez dpf.W sklad zestawu olej ,filtr paliwa , oleju oraz powietrza Proszę o odpowiedz na priv Dzieki Marcin dzieki za expresową przesyłke .Jeszcze raz dzieki i wszystkiego naj... w nowym roku Edytowane 30 Grudnia 20169 l przez robert2844
Opublikowano 27 Grudnia 20169 l Siema Dzik...Wzajemnie... Poproszę o graty do źelastwa Opel Corsa 1.2 rok 2001 : kompletny łańcuch rozrządu, klocki tarcze łożyska przód , dzięki.. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Grudnia 20169 l Cześć, kupiłbym: -x-cess 10l -motul gear 300 do skrzyni biegów -ew. jakaś delikatniejsza płukanka do silnika LM czy coś chyba, że polecasz coś innego do mojego profilowego proszę o wycenę
Opublikowano 3 Stycznia 20179 l Wpisy o ekspresowej wysyłce jak najbardziej uzasadnione: zakup świec żarowych Beru wczoraj kilka minut po 16, a już dzisiaj po 12 u mnie w domu Na dodatkową uwagę zasługuje również sposób pakowania towaru: Świece nie przyjechały w zwykłej kopercie, a w dużym kartonowym pudełku, które zostało wyłożone w środku tak, aby towar nie obijał się bezwładnie o siebie podczas transportu. Pełny profesjonalizm!
Opublikowano 3 Stycznia 20179 l Cześć Proszę o wycenę przegubów zewnętrznych od strony koła coś ze średniej półki do audi 80 B3 z 1988 roku z silnikiem 1.8 S 90km autko bez ABS WIN: WAUZZZ89ZKA122608 oraz potrzebuje olej Motul 15W50 5L oraz jaki koszt przesyłki
Opublikowano 3 Stycznia 20179 l Po raz kolejny zadowolony klient ze mnie. Szybko, sprawnie, a jak trzeba to i konkretna rada jest. Dzięki Marcinie. :hi:
Opublikowano 4 Stycznia 20179 l Autor Siemka 69zł przegub metelli (polecam bardzo dobre przeguby cena przyzwoita) 110zł motul 15W50 5L 6100 Pozdrówki Marcin ps. kurier 15zł Wpisy o ekspresowej wysyłce jak najbardziej uzasadnione: zakup świec żarowych Beru wczoraj kilka minut po 16, a już dzisiaj po 12 u mnie w domu Na dodatkową uwagę zasługuje również sposób pakowania towaru: Świece nie przyjechały w zwykłej kopercie, a w dużym kartonowym pudełku, które zostało wyłożone w środku tak, aby towar nie obijał się bezwładnie o siebie podczas transportu. Pełny profesjonalizm! dziękuję za pozytywną opinię. Do pakowania przykładamy wiele starań bo jednak każdy chce by część doszła nie tylko w dobrej cenie ale przede wszystkim bezpiecznie. Fajnie że to zauważyłeś kubix, dydek , Pjotras - dziękuję za Wasze zamówienia także. Polecamy się na przyszłość i jak każdemu postaramy się zawsze zrobić super ofertę i co najważniejsze zaproponujemy zgodnie z sumieniem najlepsze co możemy dać. Pozdrówki Panowie!
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l Paczka dotarła lotem błyskawicy , porządnie zapakowana Dzięki Marcin za porady Pozdrawiam
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l Jaka cena za Millersa (syntetyk) do 1.8T? Masz może płyn do spryskiwaczy Motula?
Opublikowano 5 Stycznia 20179 l Autor płynu możesz wziąć nawet paletkę, oleje millersa mamy również (zerknij na nasze www) Pozdrówkimarcin
Opublikowano 6 Stycznia 20179 l Siema :hi Citroen C5 2.0 HDI , 2002 rok , wszystkie filtry i olej , olej to total , poproszę o wycenę
Opublikowano 7 Stycznia 20179 l Witam A4 b6 2001 awx. Poproszę wycenę: - klocki hamulcowe przód komplet jakiejś średniej półki - płyn hamulcowy - łączniki stabilizatora prawa+lewa Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Stycznia 20179 l Potrzebuje Motul specific 5W40+ filtr oleju Macie styczniowa promocje na to xD? Pozdrawiam
Opublikowano 16 Stycznia 20179 l Siemka Marcin paczka juz u mnie jak zawsze pełen profesjonalizm z Twojej strony jestes liderem na polskim rynku przesyłek dziekuje za zakupy i za gratis kawulec juz sie parzy pozdrawiam miłego dzionka i do nastepnego