tomekhxc Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 mam nadzieje że te kabelki tak nie pozostały tylko owinięte ładnie parcianką i poukładane
Zieluu Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 wszystko elegancko poukładane jedynie moduły tymczasowo złapane na opaskach
dydek1 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dzięki, pozdrawiam Z nowości: wpadły dzisiaj moduły składanych lusterek od kkam'a (składanie [zamknięcie, otwarcie; zamknięcie, kluczyk] + CLH blendy LED). Na tę chwilę na razie podpięte składanie z racji nie podpięcia jeszcze gratów pod lustro fotochrom, clh+drl - leżakują jeszcze graty w piwnicy więc wreszcie pasuje się za resztę zabrać i dokończyć na dniach Składanie bangla elegancko ! Zdjęcie z prac oraz filmik po ukończeniu dzieła: Gruuuuuubo z tematem pojechałeś !! az sie zastanawiam czy u siebie tego nie zrobić hahahah
Zieluu Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Wg mnie przydatne zwłaszcza jak dużo się parkuje w mieście, a w moim przypadku tak jest, a parę razy już miałem schowane lusterko... Polecam
KoJ@K Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dobrze, ze w druga strone ktos Ci nie schowal. fajnym bajerem jest opuszczanie prawego podczas cofania w momencie parkowania rownoleglego do kraweznika, zwlaszcza jak sie jezdzi na jakis szerszych, wystajacych kolach o niskim profilu.
dydek1 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Wg mnie przydatne zwłaszcza jak dużo się parkuje w mieście, a w moim przypadku tak jest, a parę razy już miałem schowane lusterko... Polecam Dobrze ze tylko słuzbowym parkuje na mieście
tomekhxc Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dobrze, ze w druga strone ktos Ci nie schowal. fajnym bajerem jest opuszczanie prawego podczas cofania w momencie parkowania rownoleglego do kraweznika, zwlaszcza jak sie jezdzi na jakis szerszych, wystajacych kolach o niskim profilu. fakt to jest przydatne u siebie często korzystam
Zieluu Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dobrze, ze w druga strone ktos Ci nie schowal. fajnym bajerem jest opuszczanie prawego podczas cofania w momencie parkowania rownoleglego do kraweznika, zwlaszcza jak sie jezdzi na jakis szerszych, wystajacych kolach o niskim profilu. Myślałem też nad tym, ale jednak się nie zdecydowałem Odpukać nie przerysował jeszcze, ale to może dlatego, że próbuję nie parkować przy krawężnikach i wole pojechać parę metrów dalej na teren bez krawężników
tomekhxc Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 z tymi balonami co masz to i tak felgi nie obedrzesz
Zieluu Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 z tymi balonami co masz to i tak felgi nie obedrzesz Tomek
Zieluu Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Opublikowano 11 Lutego 2017 Po chwilowej przerwie aktualizacja Na pokład zawitały bixy, które sprawiły jasność i odpoczynek dla moich oczu - przejście ze zwykłych lamp na bixa miażdżące Ori bix, przetwornice Valeo D1S, soczewki zkw z B8, poprawione uszczelnienie, wyczyszczone środki - Gwerty Palniki Osram D1S 4300K - Hammer H7 Osram Nightbreaker Laser - dzik Postojówki LED, kierunki chrom
K4rol81 Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Dobra robota, komfort jazdy nocą wzrasta niesamowicie przy bixach, ja już nigdy nie kupię auta że zwykłymi lampami, tylko xenon. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Zieluu Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Opublikowano 11 Lutego 2017 2 minuty temu, karol1981 napisał: Dobra robota, komfort jazdy nocą wzrasta niesamowicie przy bixach, ja już nigdy nie kupię auta że zwykłymi lampami, tylko xenon. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Dokładnie tak Teraz spryski + samopoziom
KoJ@K Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Taaa, tylko po co reczna regulacja z kabiny i jest git. Rozklejane byly lampy do czyszczenia ?
Zieluu Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Opublikowano 11 Lutego 2017 4 minuty temu, KoJ@K napisał: Taaa, tylko po co reczna regulacja z kabiny i jest git. Rozklejane byly lampy do czyszczenia ? Nastawiłem się na DRL+CLH i już wszystkie graty pod to leżą z rok w pokoju i nie ma kiedy założyć ale trzeba znaleźć wreszcie ten czas ... Były
Zieluu Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Opublikowano 11 Lutego 2017 Dobra robota [emoji4]I vice versa [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
tomekhxc Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Dnia 11.02.2017 o 13:13, Zieluu napisał: Teraz spryski + samopoziom predzej spryski , jak sie dowala niebiescy to o to
Bielun22 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Cycu jestem z Ciebie dumny Jeden z trzech najbardziej przydatnych modów w a4
Rekomendowane odpowiedzi