Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN]Grób TDi by Wodz,koła 20",engine AFN na GTB22 235KM/450NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Zawsze możesz wsadzić 2.7.... ☺

Tylko w 1.9 chce się "bawić" :grin: Tani w zakupie i od groma po szrotach go leży :)

Nie myślałeś nad zbudowaniem mocnego PD?

Nie chcę PD,moja wizja była na "mocne" VP i ją powoli realizuję. Kiedy powiem dość to sam nie wiem,ale na pewno prędzej sprzedam groba na graty niż wleci PD pod maskę :wink:

Opublikowano

Pasja i samozapał

Opublikowano

Zawsze możesz wsadzić 2.7.... ☺

Tylko w 1.9 chce się "bawić" :grin: Tani w zakupie i od groma po szrotach go leży :)

Nie myślałeś nad zbudowaniem mocnego PD?

Nie chcę PD,moja wizja była na "mocne" VP i ją powoli realizuję. Kiedy powiem dość to sam nie wiem,ale na pewno prędzej sprzedam groba na graty niż wleci PD pod maskę :wink:
Zdrowe podejscie masz wodzu:-D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dziś pomęczyłem Groba 0-100 kilkanaście razy :D To najlepsze wyniki jakie wydusiłem.

https://www.youtube.com/watch?v=PgwvvpC--yM&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=G_bz4Y9Qpng

P.S.

Myślałem że będzie dużo gorzej,ale idzie jeszcze sensownie ruszyć ośką z tym NM.

Edytowane przez wodz

Opublikowano

Dobrze się odpycha, ładnie się prezentuje!

Gratuluję auta!

Podziwiać pasję do samochodu Pany :)

Opublikowano

Niezły wynik 6s powtarzalne :kox: 1,5s lepiej niz u mnie :jerk:

Opublikowano
  • Autor

Niezły wynik 6s powtarzalne

Na kołach 18",na 20" z 10s :grin: Strasznie kiepskie opony jeśli chodzi o przyczepność :(

Opublikowano

Rotor robi robotę .

f6f91be49aca4219.jpg

Opublikowano

Jakoś nie widzi mi sie rotor nie wiem... ;)

Marcinku tydz temu miałem okazje poszaleć z sirocco 2.0tfsi i powiem Ci ze oczywiscie nie miałem szans ale widze ze grub by spokojnie by sobie z nim poradził...

:hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

Rotor robi robotę

Lepiej robi na B7 i tam właśnie wleciał :D Na B5 mi się nie podoba i zdania nie zmienię :wink: Ale jak by mi dali tego RS-a z fotki to i rotory bym sobie chwalił :grin:

Marcinku tydz temu miałem okazje poszaleć z sirocco 2.0tfsi i powiem Ci ze oczywiscie nie miałem szans ale widze ze grub by spokojnie by sobie z nim poradził...

Hehe,grób jak na swoją masę i moc naprawdę dobrze "zapina" :banan: Na tym setapie nigdy go 0-100 nie męczyłem ,żeby coś nie urwać(mam małe przeguby). :wink: Byłem przekonany że i tak z braku trakcji jakiegoś dobrego czasu nie uzyskam. Poćwiczyłem i powtarzalne 6s jest osiągalne :banan: Ale to nadal stare 1.9 tdi,z "gówna" rakiety nie zrobi :grin: Ja jestem w pełni zadowolony z efektu jaki uzyskałem :D Sam zrobiłem wszystko i to mnie najbardziej cieszy. :)

Edytowane przez wodz

Opublikowano

Jak małe jak masz hebelek z a8????

Stare ale daje rady i to jest to,buda b5 jest pikna mimo upływu latek,wystarczy dobre koło,gleba i b5 wygląda zajebi.....

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie z S8 :wink: Adaptery zrobiłem pod ori zwrotnice,nie pod esowskie.Więc nadal mam małe "przygupy"
:)

buda b5 jest pikna mimo upływu latek

I tu się z Tobą zgodzę,obecnie mam B5,B6 i B7 pod domem i B5 najbardziej cieszy :banan:

Wygrzebane w końcu na światło dzienne. Najwyższy czas wrzucić na pokład (nienawidzę kabelków). :kwasny:

a466at.jpg

wqsby0.jpg

Pozdrawiam

Opublikowano

Dokładnie z S8 :wink: Adaptery zrobiłem pod ori zwrotnice,nie pod esowskie.Więc nadal mam małe "przygupy"

:)

buda b5 jest pikna mimo upływu latek

I tu się z Tobą zgodzę,obecnie mam B5,B6 i B7 pod domem i B5 najbardziej cieszy :banan:

Wygrzebane w końcu na światło dzienne. Najwyższy czas wrzucić na pokład (nienawidzę kabelków). :kwasny:

a466at.jpg

wqsby0.jpg

Pozdrawiam

Masz jakies foto adapterow?
Opublikowano
  • Autor

Masz jakies foto adapterow?

Nie mam,ktoś już o to pytał i wiecznie zapominam zrobić jak koła zmieniam :facepalm:

Co do mojej misji z kabelkami to zakończyła się sukcesem. :D Wszystko działa jak powinno :banan: Muszę przeglądnąć w "zbiorach" co następnie wyrezać.

Opublikowano

Szkoda bo mam goscia co mega tanio robi takie cuda :)

Opublikowano
  • Autor

Szkoda bo mam goscia co mega tanio robi takie cuda

Dobrze wiedzieć,moje są mega proste i dałem rady sam wyrezać.Ale na tył może bym coś wykminił nowego :wink:

Opublikowano

z tylem możesz pokombinować bo nie ma wielu rozwiązań w b5 fwd :/

Opublikowano

No jak nie.. Od jakiegos czasu to temat sie rozwinal, 300mm do groba akurat by pasowalo :D

Opublikowano

coś tam chyba tylko z vw phateona pasuje.. Z tego co kojarzę.

Opublikowano

A nie tylko 280 mm ?