wodz Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Tylko 5biegów do przodu w Grobiku jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezen Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Jak się domyślam, to jak ta skrzynia padnie to wrzucisz 6b np. DQS + sprzęgło 240mm? 6 bieg na trasy przy takiej mocy to byłby cud miód i orzeszki [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 3 godziny temu, Hezen napisał: DQS + sprzęgło 240mm Coś tam już gratów do tego zabiegu czeka Ale wiem że po włożeniu sprzęgła 240mm korby wyzioną ducha,będzie można dalej koksić Tak że nie śpieszy mi się ze swapem skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezen Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Wiesz może ile max kucy udało się wycisnąć z 1.9 VP?Coś kiedyś obiło mi się o uszy że są w polsce ze dwa albo trzy 1.9 VP wykręcone na jakieś 270KM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Są ze dwa ponad 300KM z VP na czystej ropie,ale doły z PD. I z tego co mi wiadomo to nie są auta do użytku codziennego.Fiodor z ALH miał 305KM na seryjnym dole niby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 A seryjny slupek pd jaka moc zniesie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 3 godziny temu, pablo15005 napisał: A seryjny slupek pd jaka moc zniesie? Powiem Ci że nie mam pojęcia i nie chce głupot pisać. Jest mnóstwo PD ponad 300 konnych użytkowanych na co dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pela235 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Powiem Ci że nie mam pojęcia i nie chce głupot pisać. Jest mnóstwo PD ponad 300 konnych użytkowanych na co dzień.Silnik zniesie dużo, gorzej z przegubami[emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Cze Od pewnego czasu woziła się ze mną na krzysia ruda z tyłu na klapie. W końcu znalazłem czas i chęci żeby ją wysadzić. Jeszcze troszkę gratów pasuje się pozbyć z bagażnika. A tu już po przeszczepie. Z tymi emblematami i bykiem do respektu +100pkt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dobry bejer z tym 1,8. 3 litrowki nabiora respektu. Widze dobrabiasz jako kurier:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzeziak Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Te końcówki wydechu przydało by się poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 9 godzin temu, wesz82 napisał: Dobry bejer z tym 1,8. Na razie zostaje,nie mam czasu odpalić polerki. 9 godzin temu, wesz82 napisał: Widze dobrabiasz jako kurier:-) Klapa jeździła w środku ze trzy tygodnie. Pod nią jest więcej fantów czekających w kolejce na wymianę. 2 godziny temu, Brzeziak napisał: Te końcówki wydechu przydało by się poprawić Z końcówkami jak najbardziej wszystko w porządku. Na tych fotach trochę dziwnie wyglądają,brudne hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzeziak Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 9 godzin temu, Brzeziak napisał: Zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam. Przy grobie nic za wiele się nie dzieje,przybywa kolejnych kilometrów/mil. Ostatnio zostało zmienione wyciszenie na klapie silnika. Wymieniona została uszczelka pokrywy zaworów. Odchwaszczona tylna klapa,przy okazji delikatna polerka lamp przednich.Do wnętrza wpadły podświetlane kratki nawiewów. Odgłosy turba mnie powoli zaczynają niepokoić,chyba powoli mówi papa. Mam nadzieje że jeszcze chwile pożyje i dojedzie do PL. Po przyjeździe do PL grobik przechodzi na emeryturę,zastąpi go "nowe" daily. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozgu Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Zdradzisz co bedzie nowym daily? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 E92 335d w najgorszym wypadku E93 330d(niestety w cabrio nie było 335D ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertjudi Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 E92 335d w najgorszym wypadku E93 330d(niestety w cabrio nie było 335D ) . Nie za male e92? Rozumiem audi odpuszczasz z powodu "nowych" diesliWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 8 godzin temu, robertjudi napisał: Nie za male e92? Dla mnie w sam raz,zresztą to na dwa lata góra 8 godzin temu, robertjudi napisał: Rozumiem audi odpuszczasz z powodu "nowych" diesli Zdradziłem BMW dla audi i powracam, hehe. A tak poważnie to musi być na razie diesel jako daily i tu przewaga dla BMW według mnie. Mała kastracja związana z eko do tego program to już fajne cyfry są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kqli Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Koło robi robotę, bardzo fajny wóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi