Maniu. Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Skąd to przyjechało? S? Słowenia, Słowacja??? Mmm ATJ Jeździłem trochę a4 z tym motorem w Q i czuć że ma 310Nm No i cóż, że ze Szwecji Ładnie wyrywa do przodu, moim muszę się namęczyć trochę żeby go objechać. Mam wrażenie, że jest po lekkim programie albo moment robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter91 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 raczej musi byc po programie,tylko pamietaj ze nm w dieslu daje bledne odczucia w porownaniu z benzyniakiem. Ja mam auto po programie,kumpel 220 w dieslu ma bmw rekina.Bmw jezdzi sie o niebo lepiej,wciska w fotel tak ze dech zapiera a ja wypierdzielilem go o 1/2 dlugosci samochodu na odcinku 3 km. Od 20 km na godz z 2 biegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujawaPGN Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jezdzilem a4 i passatem z tym motorem i oba ladnie wyrywaly wiec obstawiam ze to zasluga fajnego momentu po prostu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter91 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Dziwne dla mnie 130 koni jedzie z przymrużeniem oka.Moment daje swoje ale pamiętajmy że moment nie jedzie tylko koniki Może za bardzo się do swojej przyzwyczaiłem i mało co dla mnie jedzie teraz. gdy miałem serię tez jakoś specjalnie 140 km w dieslu nie jechało,nie wiem.Ciężki jestem do tego tematu. Więc ze skyline 280 bi turbo zrobił wrażenie mocne na mnie,no i kolegi vampira w b6 AMB 230 koni.od dołu rakieta Edytowane 15 Lipca 2015 przez hunter91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Wiadomo, nie ma co porównywać odczuć z przyspieszania w uturbionym dieslu do wolnossącej benzyny aktualnie tak autko brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 brzmi to fajnie tylko czy da się rady w środku wytrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Fajnie drze japę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 daj jeszcze jakies gustowne koncowki i bedzie wzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Końcówek na razie nie ruszam, mogły by być obok siebie, ta przerwa 1cm między nimi psuje efekt. Tak obecnie wygląda autko i pewnie do końca sezonu już nic sensownego się nie zmieni. Niewiele się zmieniło od ostatniej aktualizacji, wróciło logo w białym połysku i auto przeszło kilka wymian eksploatacyjnych typu gumy stabilizatorów, łącznik itp. No i wpadła rozpórka z C5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 co to za końcowy tłumik? jakiej szerokości rury na wydech? Audi naprawdę, bardzo ładne, miło się je ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Dzięki tłumik końcowy jest z WM sport z kwasówki 2x90mm, rura nierdzewka 2,5" tylko na razie mam wydech zrobiony do miejsca środkowego tłumika, później seria bez katow, ale z tym też coś podziałam żeby trochę go wyciszyć Niby nic, a jednak cieszy oko pod maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavetti Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Wymieniłeś, czy czyściłeś? Niedługo zabieram się za wyrównawczy bo już osad się zrobił, że nie widać ile jest płynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Wymieniłeś, czy czyściłeś? Niedługo zabieram się za wyrównawczy bo już osad się zrobił, że nie widać ile jest płynu. Jest sens się bawić w czyszczenie? Efektu nowego zbiorniczka czyszczeniem nie przebijesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavetti Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Wymieniłeś, czy czyściłeś? Niedługo zabieram się za wyrównawczy bo już osad się zrobił, że nie widać ile jest płynu. Jest sens się bawić w czyszczenie? Efektu nowego zbiorniczka czyszczeniem nie przebijesz Jeszcze jak miałem inne auto to był temat poruszany i o dziwo dawało radę. A najlepsze to zdemontować zbiorniczek i wpuścić kwasku cytrynowego. No ale jak nowe, to nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 W Leszczach ostatnio widziałem pod sklepem stała ,uyepana jak diabli:v WIŚNIA NADAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Prosi się o dystans, jak sprawdzają się te drzwi? Jak rozwiązałeś sprawę górnej częśći? Sam nie wiem co o tym myślę jak patrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenrir Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Też tak patrzę teraz, "nie ma ramki? wtf" Ogólnie drzwi bez ramek są za***iste ale są rzadko, raczej w japońcach bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Może nie tyle co w japońcach co najczęściej coupe no i wiadomo cabrio. A tu nagle B5-tka bez ramek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) W Leszczach ostatnio widziałem pod sklepem stała ,uyepana jak diabli:v WIŚNIA NADAŁ Oj bo brat wysłał swoje lampy na modzenie i moim parchem jeździ, a jak umyję to po jednym dniu wygląda tak jak pod sklepem Ale dzisiaj wypucowałem korzystając z pogody Prosi się o dystans, jak sprawdzają się te drzwi? Jak rozwiązałeś sprawę górnej częśći? Sam nie wiem co o tym myślę jak patrzę ale..ale ja tylko...ja tylko zamek wymieniałem Faktycznie trochę się ubrudziła w błotku Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Maniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razk Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Dobry patent na te drzwi bez ramek ciezko to ogarnąc? hehe. Oczywiscie widac ze to chwilowy demontaz bo lusterka tez brak ale ciekawie to wyglada Edytowane 6 Grudnia 2015 przez razk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi