Maniu. Opublikowano 21 Września 2016 Autor Opublikowano 21 Września 2016 Tyłek jest posadzony, tylko na zdjęciu auto stoi nierówno i stąd taka koza z tyłu Musiałem lekko podkręcić, bo nadkola z tyłu opierały się o opony, muszę wypchnąć błotniki około centa, żeby móc posadzić bardziej bo tak opona blokuje.
enczu Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 A może camber? U mnie leżą 3 tygodnie chyba już i nie ma czasu.. Nie wiem nawet czy w tym roku założę >.<
Maniu. Opublikowano 21 Września 2016 Autor Opublikowano 21 Września 2016 Nie widzi mnie się to ;v Wolę pójść w szerokość i modzić nadkola, żeby docelowo upchnąć JRy o pól cala szersze
demoniszcze Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Ale bęben od pralki piękny, ale bez wypychania się nie obejdzie
Houdini Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Maniu jak finalnie masz zrobiony wydech? Daj jakiś aktualny film jak gada Wysłane z mojego SHIELD Tablet przy użyciu Tapatalka
Maniu. Opublikowano 23 Września 2016 Autor Opublikowano 23 Września 2016 Mam y-pipe i później 2,5" z kwasu, muszę jeszcze pociągnąć kwas od kolektorów i zmienić plecionki bo tam jest jakaś nieszczelność i nie gada jak powinien, jak ogarnę to nagram
Houdini Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 A katy, środkowy, końcowy, co masz z tym kombinowane i jak moc?
Maniu. Opublikowano 24 Września 2016 Autor Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) O mocy się nie wypowiem bo u mnie coś kuleje z cewkami albo przepływką i nie mogę dojść do ładu w sumie od początku. A wydech wygląda tak + y-pipe Edytowane 24 Września 2016 przez Maniu.
Houdini Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Wygląda ładnie też mam v6 i zaczynam myśleć o wylocie, ale przerażają mnie info o utracie mocy...zwłaszcza że mam tipa, gdzie tej mocy i tak nie czuć.
Maniu. Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 W silniku wolnossącym, żeby nie stracić a zyskać na mocy, trzeba obliczyć wydech, są jakieś wzory w necie, ale pewnie najlepiej zlecić to jakiejś firmie...ważne, żeby nie odprężyć wydechu, np jak miałem samą rurę, to V6 ryczało konkretnie, ale jechało jak tdi 1z 90KM ;v Po wrzuceniu końcowego było o wiele lepiej, żeby było jak w serii, to najlepiej wrzucić jakąś konkretną puszkę w miejscu środkowego i końcowy przelotowy, wtedy nie powinno być problemów z utratą mocy, a i dźwięk będzie przyjemny dla ucha. No i podstawa to Y-pipe albo x-pipe.
Houdini Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Tylko pewnie na konkretny wydech z nierdzewki w kumatej firmie to pewnie z 3k trzeba szykować, a nie ukrywam że to w ch... [emoji14]
Maniu. Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 Za 1,5k ogarniesz na dobrych puszkach samemu
aro1120 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 bardzo duzo pracy włozone auto konkretne ile razy jestem w inowrocławiu tyle razy szukam wzrokiem ale niestety jeszcze nigdy na ciebie nie trafiłęm
enczu Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Koło widziałem idzie w świat, na co polujesz?
Maniu. Opublikowano 5 Października 2016 Autor Opublikowano 5 Października 2016 bardzo duzo pracy włozone auto konkretne ile razy jestem w inowrocławiu tyle razy szukam wzrokiem ale niestety jeszcze nigdy na ciebie nie trafiłęm Rzadko wyprowadzam Smerfetkę na spacer do Ina. Dzięki, do konkretnego jeszcze sporo brakuje Koło widziałem idzie w świat, na co polujesz? Na razie na nic konkretnego, ale na 19" słabo mi się jeździ, jednak wolę 18" i trochę szybszą jazdę ^^
Michu B5 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 dawno mnie nie było autko robi robote
ppatryk Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Kiedyś znalazłem filmik o Twoim autko na necie. Później zacząłem grzebać, bo widziałem dobrą robotę. A tu dziś przypadkiem znalazłem Cię na forum. Powiem tyle: ŁAŁ Sam myślałem nad przełożeniem z zewnątrz auta na polifta, ale potrzeba na to trochę kasiorki. Kosmicznie podobają mi się klamki poliftowe. No co do auta no to chyba nic więcej mówić nie trzeba. Wszyscy wiedzą, że jest za***iste.
Maniu. Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Opublikowano 19 Lutego 2017 Dawno tu nie zaglądałem. No cóż, autko się trochę zmieniło od dnia zakupu Aktualnie założyłem ori S-line 19x8,5j ET45 + dystanse 25mmx4, opony 215/35. Niedługo wleci licznik z S4. Jak skompletuje kilka plastików, wezmę się za naprawę podsufitki, pewnie od razu zrobię środek na czarno, plus jakieś fajne audio i konsola 2din z navi.
pablo15005 Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 fajnie wypchales te kola, ale niedosyt pewnie jest co do wzoru? mialem w 18 dwa sezony, w locie ta rolka wyglada mega. A i 19 to idealny spas w b5 moim zdaniem. PS. u Ciebie juz taka odwilż po zimie?
Maniu. Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Opublikowano 19 Lutego 2017 Właśnie podobały mi się te felgi zawsze, a że była okazja kupić oryginalne, a nie podjebki jak większość, to skorzystałem i nawet to siadło, trochę się potoczę na nich Zawsze to kolejne koło do kolekcji Odwilż? Ziomek był po flaty u mnie, to się bał przejechać przez podwórko, ja bez Quattro pewnie bym zawisł :v drogę polną mam tak rozjeżdżoną, że ciągle szoruję podwoziem, nie mam łatwych warunków, jeszcze jakby teraz to przymarzło, to nie jestem w stanie wyjechać.
Rekomendowane odpowiedzi