Maniu. Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Będzie biały połysk bez kombinowania Gleba i lepsze koło pewnie dopiero na przyszły sezon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Będzie biały połysk bez kombinowania Gleba i lepsze koło pewnie dopiero na przyszły sezon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Gleba (..) pewnie dopiero na przyszły sezon... nie zalamuj mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Też mnie to boli Zobaczymy jak szybko się uporam z kilkoma sprawami, może akurat jakaś okazja się trafi Lewa lampa wymieniona, wsteczny oklejony na czerwono, a felgi się malują dziś pryśnięte podkładem, a jutro już właściwy lakier i jakoś w środku tygodnia zakładamy lato Edytowane 6 Marca 2015 przez Maniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Lampy kozak wyszły jeszcze klapy brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 maluj maluj ,spot się na niedziele kroi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 maluj maluj ,spot się na niedziele kroi a ja w niedziele na chrzciny lecę :hi: (czyt. czapki z głów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 może akurat jakaś okazja się trafi szukaj szukaj, ja kumplowi tu na foro znalazlem gwinta supersporta i kupil go za 300zl jakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Pewnie do ośki, teraz i tak nie kupię nawet jak będzie okazja, z prostej przyczyny...najpierw muszę ogarnąć heble, bo tylne prawe koło znaczy teren, przetoczę przy okazji tarcze i odmaluję zaciski, sezon jeszcze pojeżdżą, później kilka wahaczy pewnie będzie do wymiany, przy skręcaniu przy parkingowych prędkościach coś mi skrzypi to też muszę ogarnąć. No i klimę przed sezonem wypadałoby uruchomić Jest mała lista do ogarnięcia przed glebą. A felgi już pomalowane, wyszło średnio, ale co się dziwić pistolet GEKO, kompresor słabo pompował i w dodatku malowałem pierwszy raz Polerką się ogarnie lepszy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 nie lepiej bylo oddac do proszkowego malowania ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Pewnie, że lepiej...ale w końcu trzeba się nauczyć lakierować, a poza tym tniemy koszty, żeby gleba była w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Pewnie, że lepiej...ale w końcu trzeba się nauczyć lakierować, a poza tym tniemy koszty, żeby gleba była w tym sezonie Następny raz będzie lepszy co to za satysfakcja oddać komuś żeby robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Dokładnie, lepiej samemu próbować i mieć satysfakcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 lubie ten projekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Wiem brakuje gleby, ale na razie tak to będzie się prezentować. Kolejne na liście są heble, przetoczenie tarcz, regeneracja zacisków i wymiana płynu. Edytowane 9 Marca 2015 przez Maniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graba82 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 piknie wyszło ...gleba i będzie cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wiem brakuje gleby, ale na razie tak to będzie się prezentować. Kolejne na liście są heble, przetoczenie tarcz, regeneracja zacisków i wymiana płynu. Te zawory bym zmienił na ukryte a tak to kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujawaPGN Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ale miód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jakie heble tam wrzucasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi