Matt. Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Piękny dźwięk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacca90 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 zmien kiere na eS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 drze japę jak poje... zmien kiere na eS Na razie odpada, budżet wyczerpany, teraz tylko ją obniżę i pass na jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavetti Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Nie no ale maskę mogłeś zostawić tę, z którą kupiłeś auto... Jaja sobie robię Prześledziłem cały topic i idziemy w tę samą stronę, czyli auto w oryginał i dalsze mody. Elegancko to wszystko wyglada teraz i również mam szajbę na punkcie tego lakieru. Nie myślałeś aby felgi dać na czarno? Ja tak bym to widział, ale wiadomo, różne są gusta powodzenia w dalszych modach. Wytapatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 fajnie dre kape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Nie no ale maskę mogłeś zostawić tę, z którą kupiłeś auto... Jaja sobie robię Prześledziłem cały topic i idziemy w tę samą stronę, czyli auto w oryginał i dalsze mody. Elegancko to wszystko wyglada teraz i również mam szajbę na punkcie tego lakieru. Nie myślałeś aby felgi dać na czarno? Ja tak bym to widział, ale wiadomo, różne są gusta powodzenia w dalszych modach. Wytapatane Dzięki za docenienie pracy Co do felg, to w planach są całkiem inne, a te zostaną na zimę chyba że znajdzie się jakiś kupiec fajnie dre kape do sklepu po bułki i już głowa boli Gewinde na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) to i jest gicio, tylko mogles sprezyny przemalowac Edytowane 4 Lipca 2015 przez przemciotorun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 to i jest gicio, tylko mogles sprezyny przemalowac Przez zimę będę odświeżał kilka elementów zawieszenia w tym springi, piaskowanie i malowanie proszkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Przez zimę będę odświeżał kilka elementów zawieszenia w tym springi, piaskowanie i malowanie proszkiem Proszkiem od Hajzera??:> Fajnie siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Przez zimę będę odświeżał kilka elementów zawieszenia w tym springi, piaskowanie i malowanie proszkiem Proszkiem od Hajzera??:> Fajnie siedzi lepszy proszek mam tył pójdzie minimalnie do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 U mnie to samo tylko siadł bardziej i musiałem dźwigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavetti Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 No tył faktycznie ciut za nisko moim zdaniem i za bardzo but się chowa. Te kluczyki to miałeś już, czy może robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 teraz fajne kolo i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Przód też z pół centa muszę podnieść bo nie mam zrolowanych rantów i przy skręcie tnie mi oponę, na tył wpadnie dystans, ale najpierw rozpórki bo czuć jak buda pracuje. Kluczyk ori, zmieniałem kolumnę na lifta. Końcowy siadł, zrobiło się ciszej, ale po 200km trasy głowa pęka ;v w next miesiącu muszę ogarnąć cały wydech z kwasu + dodatkowy tłumik wyciszający gdzieś za plecionkami i będzie sii. Dwie foty z trasy po nowy nabytek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujawaPGN Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Tadej do siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Tadej do siebie? Dla braszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujawaPGN Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Dawaj wiecej zdjec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 2000r silniczek 1.9TDi 116KM Quattro, z zewnątrz do poprawek, do weekendu się ogarnie duży serwis i rejestracje i będzie śmigała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 to teraz dwie b5 -teczki w garażu oj będzie grzebania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujawaPGN Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Skąd to przyjechało? S? Słowenia, Słowacja???Mmm ATJ Jeździłem trochę a4 z tym motorem w Q i czuć że ma 310Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi