Playa Hater Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jak w temacie jakie najlepsze i czy wogole zdaje egzamin takie zabezpieczenie ???? Koszmar sie tu cos dowiedziec Kur.....szybciej mi felgi ukradna niz ktos odpowie Moze jakies kobiety tu sa co sie chociaz znaja
Fido Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Tylko bez wulgaryzmów. Odpowiedź to tak i nie. Zależy od śrub. Złodzieje też mają klucze do nich.
Trzesio Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 mam komplet srub stozek jesli chcesz kupic
kandrzej Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Miałem takie...niby ori, zerwałem frez w śrubie - została mi tylko nakładka do odkręcenia. Mechanik wziął młotek, troszkę większą końcówkę torx i wbił w śrubę - po czym odkręcił śrubę bez problemu.
levis1991 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 jak będą chcieli ukraść to i tak ukradną... możesz kupić złodziejki(śruby) najgorzej będzie jak zgubisz klucz do odkręcenia takiego koła
jędruś1 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Święta racja na złodzieja nie ma bata......
zlocio Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 szkoda kasy, jak komuś się twoje fele spodobają to nie bedzie spontan że podejdzie i je sobie odkręci tylko się przygotuje i przyjdzie w nocy z odpowiednim kluczem....
vito A4 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dokładnie jak wyżej. Jedynie na amatorów te śruby działają co nie mają nasadek, żeby je odkręcić lub przyjdą nie przygotowani i się zdziwią, że felga "zabezpieczona" taką śrubą. Osobiście mam założone takie śruby ale skuteczności ich pewnie była by znikoma.
Piotrek81 Opublikowano 16 Lutego 2015 Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) jesli masz org,sruby zabezpieczajace audi,to kazda z nich ,powinna miec nalepke z numerem,gdybys kiedys zgubil,lub cokolwiek,idziesz do aso ztym nr,oni daja ci nowy klucz(oczywiscie,pewnie nie za darmo) Edytowane 16 Lutego 2015 przez Piotrek81
Rekomendowane odpowiedzi