puertoss Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 w LC trya chzba stryelic spota woj bo jak chzba do tej porz bzz njlepsze a co do pomslunku to moze ktrego dnia obgadamy sprawe co i jak na zzwca bo ty to masy gowe do pomyslunkow naciśnij se Ctrl+Shift bo jesteś przekrecony
_Solar_ Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 ja nic nie piłem klawiatura po prostu mnie sie sypie...Niedawno wróciłem co od pogodynki i zmeczony mocno jestem puertoss dzis widział jak mnie gonila abym szybko przypedzil do niej
puertoss Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 ja nic nie piłem klawiatura po prostu mnie sie sypie...Niedawno wróciłem co od pogodynki i zmeczony mocno jestem puertoss dzis widział jak mnie gonila abym szybko przypedzil do niej taaaa
_Solar_ Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 w LC trya chzba stryelic spota woj bo jak chzba do tej porz bzz njlepsze a co do pomslunku to moze ktrego dnia obgadamy sprawe co i jak na zzwca bo ty to masy gowe do pomyslunkow naciśnij se Ctrl+Shift bo jesteś przekrecony a skad Ty takie bajery znasz :> a ja myslał ze klawiatura mnie sie sypie
rafalekx Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Gutek do jasnej anielki dopiero dzisiaj mówisz że masz szare słoneczka Nie bawię się z Tobą Myślta nad spotem wojewódzkim
puertoss Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Gutek do jasnej anielki dopiero dzisiaj mówisz że masz szare słoneczka Nie bawię się z Tobą Myślta nad spotem wojewódzkim dziś sie dopiero okazało ze polift ma mniejsze jak z solarem przeprowadzaliśmy montaż no i mam jak Ci potrza za jakieś tam talary... byle mi sie zwrociły
_Solar_ Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 Gutek do jasnej anielki dopiero dzisiaj mówisz że masz szare słoneczka Nie bawię się z Tobą Myślta nad spotem wojewódzkim no i to w extra stanie w porównaniu z Twoim
rafalekx Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 no i to w extra stanie w porównaniu z Twoim Moje już jak nówki sztuki umyte A przewodzik z kosteczką będę miał Poza tym podpinam tylko stronę pasażerki :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 no to spoko loko ciekawe kiedy to zamontujesz
puertoss Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 no to spoko loko ciekawe kiedy to zamontujesz i czy druta pociągniesz?! :polew: [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 22:46_________________________________________________Skoro wojewodzki bedzie przełożony to może 22 styczen spot chełmsko-lubelski na lodowisku obok MOSiR-u w lublinie?????
_Solar_ Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 no to spoko loko ciekawe kiedy to zamontujesz i czy druta pociągniesz?! :polew: [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 22:46_________________________________________________Skoro wojewodzki bedzie przełożony to może 22 styczen spot chełmsko-lubelski na lodowisku obok MOSiR-u w lublinie????? czemóz nie ciekawe co na to reszta
puertoss Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 poczekamy zobaczymy wypowiedzi :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 Albo u nas w LC na lodzio wyskoczyc
puertoss Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Albo u nas w LC na lodzio wyskoczyc też moze byc tyle tylko ze po lyzwy musze do lbn skoczyc
puertoss Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 pojebawszy mam swoje... te wypożyczane to za psami mozna rzucac takie tepe. :gwizdanie:
arczi900819 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ja mogę zawitać do Lbn bo do końca miesiąca codziennie jestem
puertoss Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ja mogę zawitać do Lbn bo do końca miesiąca codziennie jestem no to pamietaj żebym pamietał żebym nie zapomniał Ci wlepy dać :gwizdanie: :>
Rekomendowane odpowiedzi