Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wtryski 1.8t ajl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, jakie proponujecie wtryski do 1.8t ajla, planowana moc po skończeniu modowania (fmic, turbo etc) to ok 250km. I drugie pytanie, czy ktoś miał doczynienia z tymi wtryskiwaczami: http://www.usrallyteam.com/index.php?main_page=product_info&products_id=345 ?

Opublikowano

wloz od saaba 2.3t

Opublikowano

0280155830 od volvo - 380ccm @ 3 bar - beda najtansze chyba

Opublikowano (edytowane)

A to nie ma różnicy jeśli chodzi o ilość ciśnienia? bo ajle mają podobno 4 bary pompe a tam jest 380ccm przy 3 barach i wątpliwość czy ich nie rozniesie? I pytanie o to jaki kolor tych wtrysków i jeszcze są podobno jakieś wysokie wtrystki itp, wie ktoś coś może o tym?
Znalazłem takie: http://allegro.pl/wtryskiwacz-volvo-s60-v70-s80-benzyna-0280155830-i4479353918.html , podejdą do ajla bez większej zabawy?

Edytowane przez koszykj
Opublikowano

A to nie ma różnicy jeśli chodzi o ilość ciśnienia? bo ajle mają podobno 4 bary pompe a tam jest 380ccm przy 3 barach i wątpliwość czy ich nie rozniesie? I pytanie o to jaki kolor tych wtrysków i jeszcze są podobno jakieś wysokie wtrystki itp, wie ktoś coś może o tym?

Znalazłem takie: http://allegro.pl/wtryskiwacz-volvo-s60-v70-s80-benzyna-0280155830-i4479353918.html , podejdą do ajla bez większej zabawy?

Podejdą bez problemu .

Opublikowano (edytowane)

Dzięki bardzo, a jeszcze takie pytanie czysto z ciekawości czym się różnią te dłuższe wtryski od tych 'normalnych'? Chodzi jedynie i wielkość? I czy to, że tam jest 5 cylindrów nie zmniejsza ich wydajności na 4 cylindrach? Bo to wtedy byłoby troche bez sensu je zakładać.

Edytowane przez koszykj
Opublikowano

beda dobre napewno zapladaj i ciesz sie tanimi dobrymi wtryskami ;)

Opublikowano

Do agu tez podejdą te wtryski?

Opublikowano

Mam wtryski 380/3bar jak cos PW

Opublikowano

Podepnę sie..

Jaka różnica do ogarnięcia softu wychodzi między wtryskami od b6 bex a wtryskami z Saab'a 2.3T? 190 kontra 220 ps, będzie szło o wydajność i uzyskanie większej mocy, przy odpowiednich gratach? :eusathink:

Opublikowano

Od saaba sa mocniejsze

Szukaj Denso od rovera turbo

460ccm przy 3 barach

Opublikowano

Od saaba sa mocniejsze

Szukaj Denso od rovera turbo

460ccm przy 3 barach

na początek Saab'owskie wystarczą... nasze pompy podają 4bar'y, czy przy programowaniu tą wartość da się zmienić, czy jest niezalezna i zawsze podaje 4bar?

Opublikowano (edytowane)

podaje ponad 4 bar tak naprawde i po to jest regulator ktory zbija to do rownych 4bar

Edytowane przez pioteros
Opublikowano

A do serii jakieś zamienniki można znaleźć?, Chce kupić nowe wtryski a nie regenerowane na 225cc. Obecnie mam 0280150447 które się już skończyły 

Opublikowano

Mam jakieś mocniejsze, od Saaba czy innego volvo, oddam za parę złotych

W poniedziałek podam Ci nr

Opublikowano
W dniu 16.07.2022 o 17:23, Dev napisał:

Mam jakieś mocniejsze, od Saaba czy innego volvo, oddam za parę złotych

W poniedziałek podam Ci nr

A podejdą plug&Play i nie będą zalewać silnika bez ingerencji w ECU? mam serie 180km i chce tylko nowe wsadzić bez planów na mody

Opublikowano

kazde inne wtryski jak seria trzeba "obrobic" programowo

nr wtrysków 0 280 150 431    260/3 bar