Opublikowano 8 Kwietnia 201214 l ja sie pisze - tylko nie 1 maja bo wtedy wracam do PLDamy radę trzeba by było jakieś lokum załatwić dla tylu pijaków:decayed:
Opublikowano 8 Kwietnia 201214 l ja bede wracal tego samego dnia nie pije z toba po tym co uslyszalem i zobaczylem
Opublikowano 8 Kwietnia 201214 l ja bede wracal tego samego dnia nie pije z toba po tym co uslyszalem i zobaczylem Przestań pier...olić ze mną się nie napijesz:naughty: zapamiętam to sobie:decayed:
Opublikowano 8 Kwietnia 201214 l zobaczymy kiedy zrobisz spocika i czy woogole wypali wiesz jakie towarzystwo jest z 3city - jak postawisz zjada sie wszyscy cos czuje ze o majowce to zapomnij bo wtedy oblozenie jest dobre i ceny tez
Opublikowano 9 Kwietnia 201214 l Chłopaki, jakie ja musze mieć et w Leonie do 17" felg? Bo muszę w końcu kupić sobie felgi na lato, a nigdzie tej informacji nie mogę znaleźć, forum leonowe jest do d...
Opublikowano 9 Kwietnia 201214 l musiałbyś podjechac do mojego kumpla z wiochy bo regeneruje (napawuje, piaskuje, maluje proszkowo itd)
Opublikowano 9 Kwietnia 201214 l wozi chyba gdzieś do prostowania musiałbyś do niego podjechać, nie jestem w stanie za niego powiedzieć czy zrobi tak jak chcesz
Opublikowano 9 Kwietnia 201214 l nie wiem alv, to zależy od felg powtórzę się ---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:14 ---------- moje wyglądały tak:
Opublikowano 10 Kwietnia 201214 l Anotnio zapytaj sie ile wezmie za wypiaskowanie i pomalowanie roweru w jeden kolor. Rozbiore rower do ramy sam.