dziadek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Wy sie wstydzcie ze nikt od was do BT nie jedzie tylko jakiś przydupas z Helu :polew::polew::polew::polew::polew::polew: tu sie nie ma z czego śmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 wystarczy,łajza narobi wiochy za nas wszystkich:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 tu sie nie ma z czego śmiać Nie jest łatwo co roku tam za***rdalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 tu sie nie ma z czego śmiać Nie jest łatwo co roku tam za***rdalać Musicie jeździć wtedy gdy mnie nie ma? Mało jest okazji zeby razem wypić, pomijając ostatnie 0.33 na spocie u Ola jeszcze w starej lokalizacji ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Ps. Wiecie ze w focie w Gdyni stoi r8 na sprzedaż za jedyne 279tys zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 tu sie nie ma z czego śmiać Nie jest łatwo co roku tam za***rdalać Musicie jeździć wtedy gdy mnie nie ma? Mało jest okazji zeby razem wypić, pomijając ostatnie 0.33 na spocie u Ola jeszcze w starej lokalizacji do gilona na kulig to problem był przyjechać,a do BT to juz nie,co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 tu sie nie ma z czego śmiać Nie jest łatwo co roku tam za***rdalać Musicie jeździć wtedy gdy mnie nie ma? Mało jest okazji zeby razem wypić, pomijając ostatnie 0.33 na spocie u Ola jeszcze w starej lokalizacji do gilona na kulig to problem był przyjechać,a do BT to juz nie,co? Z tego co wiem to sie nie odbył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 bo nie było chętnych:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Z tego co wiem to sie nie odbył Przez Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Z tego co wiem to sie nie odbył Przez Ciebie ta jasne , żebym to ja był taki ważny, mnie nikt nie lubi więc powini sie ludzie cieszyć gdy nie mogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Z tego co wiem to sie nie odbył Przez Ciebie ta jasne , żebym to ja był taki ważny, mnie nikt nie lubi więc powini sie ludzie cieszyć gdy nie mogłem nie chodzi o to Dziadek ..po prostu nie byłoby sie z kogo śmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dobra i tak macie juz prawie jedna stronę wiecej dzięki mnie w tym nudnym wątku, więc idę spać .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ale idzie wioasna,masz sznase nadrobić,popijem u gilona przy ognisku,pobujamy sie A5,bedzie git,moze rozkminimy co to tam przy tym sprzegle skrzypi .......................a przynajmniej skrzypienie bedzie ostatnią rzecza jaka bedziesz sie martwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ale idzie wioasna,masz sznase nadrobić,popijem u gilona przy ognisku,pobujamy sie A5,bedzie git,moze rozkminimy co to tam przy tym sprzegle skrzypi.......................a przynajmniej skrzypienie bedzie ostatnią rzecza jaka bedziesz sie martwił narazie nie skrzypi bo wymienili lozysko i docisk no ale zobaczymy jak sie ociepli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Wy sie wstydzcie ze nikt od was do BT nie jedzie tylko jakiś przydupas z Helu Ten przydupas za***rdala 800 km żeby się z Tobą napić pałko jak nie możesz do Gdańska przyjechać:p:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Wy sie wstydzcie ze nikt od was do BT nie jedzie tylko jakiś przydupas z Helu Ten przydupas za***rdala 800 km żeby się z Tobą napić pałko jak nie możesz do Gdańska przyjechać:p:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) raz byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dziś Matarnia chłopaki!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ok,matarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Kto bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ja i jaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Na ktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi