Tomeks Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 18,30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Pasi chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 masz vaga? ---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ---------- spot jednak u Ola dzisiaj,czyli grill,zabrać kiełbachy ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ---------- podziekował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 odpaliłes w końcu,co bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Bezpiecznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Bezpiecznik No ostatnio mówiłeś że czas w te bezpieczniki zajrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGD Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Chlopaki jak powinno dzialac automatyczne ryglowanie poprawnie. Oczywiscie rygluje sie po przekroczeniu 15km/h. Ryglowanie dziala, ale dzisiaj jechalem sobie bez radia i zauwazylem jak sie przykladowo zatrzymamy na swiatlach, ruszamy ponownie to po przekroczeniu znowu tych 15km/h slychac ryglowanie (oczywiscie ciszej niz pierwsze ryglowanie, bo drzwi sa juz zamkniete). No i pytanie czy tak powinno byc ? Czy komfort nie dostaje informacji o zamknietych drzwiach, aby ponownie ich nie ryglowac po kazdym przekroczeniu 15km/h ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 A nie słychać jak się zatrzymasz żeby się odryglowywały? Chociaż w sumie powinny dopiero po wyjęciu kluczyka chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 ryglują sie raz,przy jakiej prędkości ustawia sie vagiem,odryglowują sie (wszystkie)tylko po wyłączeniu zapłonu,masz coś zrąbane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Przy 15km/h sie zamykaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 u mnie przy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGD Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ryglują sie raz,przy jakiej prędkości ustawia sie vagiem,odryglowują sie (wszystkie)tylko po wyłączeniu zapłonu,masz coś zrąbane. Odryglowuja sie po wyjeciu kluczyka ze stacyjki. Ale chodzi mi o to ze po pierwszym ryglowaniu slychac ponownie mechanizm po kazdym przekroczeniu 15km/h od zera. Nawet nie musze stawac, wystarczy ze zmniejsze predkosc do 10 i znowu przyspiesze, to slychac mechanizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 na 1/4 można się spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ooo,trzeba będzie sioe wybrać.......................znaczy popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-L Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 o akurat w moje urodziny:D Darek jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 o akurat w moje urodziny:D Darek jedziesz? i moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 o akurat w moje urodziny:D i moje no to stawiacie flaszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 o akurat w moje urodziny:D Darek jedziesz? kolega z mojego rocznika i w ten sam dzień urodziny, coś dużo nas z 23.03 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 o akurat w moje urodziny:D i moje no to stawiacie flaszki Tobie mydlady zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi