mateogda Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY Pomyślcie dziewczyny, która reflektuje może zrobimy grupowy zakup?!
jarko Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY Pomyślcie dziewczyny, która reflektuje może zrobimy grupowy zakup?!
Tomeks Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Pomyślcie dziewczyny, która reflektuje może zrobimy grupowy zakup?! no ja bym sobie jebną polarek :gwizdanie:
fuso Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 ja bym sobie wzial i polarek i bluze wiec mozna by owspolnym zakupie pomyslec co do spota to pewnie mnie znowu nie bedzie bo mam w planie w audi wymienic lacznik stabilizatora oraz porobic pare rzeczy ktore mnie w nim dobijaja aczkolwiek jezeli bym sie wyrobil to kto wie ;]
alvaro Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 ja już zamówiłem i polar i bluzę
Kocky Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 wygląda na to że na matarni OK czyli spot dziś w matarni Pomyślcie dziewczyny, która reflektuje może zrobimy grupowy zakup?! Polar chętnie kupię
jarko Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 No to fajnie, widzę że są chętni na grupową pakę Więc tak, zamawiajcie co chcecie - polary, bluzy, t-shirty, koszulki damskie, polówki... Za wszystko płacicie bez kosztów wysyłki :!: Jak już będę miał gotowe zamówienie to wyślę do jednej osoby wielką pakę nad morze P.S. Kocky, gratulacje nowego kolorka
Bieniek Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Taki off.Od czego zalezy jaki sie ma kolorek??
jarko Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Taki off.Od czego zalezy jaki sie ma kolorek?? poczytaj regulamin
Tomeks Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Kocky,a kiedyś ty żeś zmienił kolorek
mateogda Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Od czego zalezy jaki sie ma kolorek?? Od tego co się je Podziękował za spota!! mydlo ja rozumiem żeś się zakochał ale ten jeden dzień w tygodniu mógbyś jej odpuścić.
Kocky Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Kocky,a kiedyś ty żeś zmienił kolorek Dziś
mateogda Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Dziś Nawet się nie pochwalił Grilla jakiegoś byś zrobił z tej okazji, wódke postawił czy coś...
Tomeks Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 Nawet się nie pochwalił Grilla jakiegoś byś zrobił z tej okazji, wódke postawił czy coś... no a faktycznie ,jakoś dziwny kolor miał ,myślałem że po prostu pochlał wczoraj,a tu takie cuś :gwizdanie: mydlo ja rozumiem żeś się zakochał ale ten jeden dzień w tygodniu mógbyś jej odpuścić. :polew: PS.dzięki za spota
Kocky Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 a faktycznie ,jakoś dziwny kolor miał ,myślałem że po prostu pochlał wczoraj,a tu takie cuś :gwizdanie: Widząc jak bardzo się cieszysz nie chciałem być dla Ciebie konkurentem
Tomeks Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 teraz ci nawet tygrysek kolorkiem pasuje
Kocky Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 teraz ci nawet tygrysek kolorkiem pasuje Popatrz nawet o tym nie pomyślałem
Tomeks Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 nie pomyślałem nic nowego :gwizdanie:
Harpun Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 pogratulować. kolega z osiedla klubowiczem został. a jak się tajniaczył wczoraj To na nastepnym spocie, będzie nie 2-ch a 3-ch klubowiczów. Mi biorąc pod uwagę sprzedaż niuni pozostanie być wiecznym nowicjuszem... pozdro dla wszystkich, może następnym razem zajadę moim mega szybkim Caddy...lac'iem (czytaj Cadilac)
jarko Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 To na następnym spocie, będzie nie 2-ch a 3-ch klubowiczów. Tego to nawet najstarsi Mnisi nie wiedzą ilu ich będzie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi