A4_Raf Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jeżeli chodzi o mnie, to dam znać mniej więcej o 17 czy zdążę.
Bieniek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Tak Sent from my iPhone using Tapatalk
mufik900 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam,jestem tu nowy,czy na spoty przyjeżdża ktoś kto ogarnia elektronikę w tych autach? Dokładnie mam na myśli wizualizację parktronika tył (bo tylko tył mam).
Seikokilla Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Musze dorobić kluczyk do autka bo mam jeden gdzie oprócz servisu mógłbym wykonać taka usługę, najlepiej w Gdyni ?
Tomeks Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kiedyś dorabiałem tam do passata i nikt go nie zajebał,wiec w miarę bezpiecznie,bo rożne historie słyszałem...
novwy Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nie, kluczyki bez grotowe tylko serwis
Mateusz00 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Panowie i Panie! Szukam pracy, choćby dorywczej przed świetami, ale chętnie na dłużej. Może ktoś z Was coś słyszał/widział? Mam uprawnienia do pracy na wysokości, ksiazeczke sanepidowska, prawko B (sporo busem przejeździłem), ogarniam materiały i budownictwo pasywne i energooszczędne, interesuję się motoryzacją (kumam części, budowe samochodu). Ogólnie nie jestem leniem, szybko i chętnie się uczę. Za wszelkie info wielkie dzięki! Pozdrawiam!
byradzio Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Nie, kluczyki bez grotowe tylko serwis A wie ktoś ile w serwisie to kosztuje ?
antonio Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Panowie i Panie! Szukam pracy, choćby dorywczej przed świetami, ale chętnie na dłużej. Może ktoś z Was coś słyszał/widział? Mam uprawnienia do pracy na wysokości, ksiazeczke sanepidowska, prawko B (sporo busem przejeździłem), ogarniam materiały i budownictwo pasywne i energooszczędne, interesuję się motoryzacją (kumam części, budowe samochodu). Ogólnie nie jestem leniem, szybko i chętnie się uczę. Za wszelkie info wielkie dzięki! Pozdrawiam! co robiłeś jeżdząc busem? jaki bus?
vwbartus Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 panowie kto stał piękną b7 na blachach GWE w porcie Rumia koło Decathlonu w sobote około godziny 20 ? Stanąłem obok i chciałem zagadać ale zona mi zadzwoniła i rozmawiałem przez tel , a ten ktoś zapakował rodzinkę w tym czasie i odjechał
Tomeks Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie, kluczyki bez grotowe tylko serwis ta,chyba 5 lat temu W Tesco spokojnie dorobi,koszt 600zl Pany,jest propozycja zrobienia spota świątecznego u Ola,grill,piwko itd.,w sobotę,lub poniedziałek,lub inny dzień,ale to nuz bez Bieńka,co wy na to? PS.optuje za innym dniem,zeby łajzy nie było
Rekomendowane odpowiedzi