Mateusz00 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) panowie czy posiada ktoś silnik 2.8 30V i użyczyłby sprawną cewkę na parę minut na podmiankę? wypadają mi zapłony na jałowym na Pb i LPG i chciałbym znaleźć przyczynę odwdzięczę się jakąś flaszeczką, piwem czy denaturatem co tam kto popija Edytowane 5 Marca 2015 przez Mateusz00
waldih1979 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 panowie czy posiada ktoś silnik 2.8 30V i użyczyłby sprawną cewkę na parę minut na podmiankę? wypadają mi zapłony na jałowym na Pb i LPG i chciałbym znaleźć przyczynę odwdzięczę się jakąś flaszeczką, piwem czy denaturatem co tam kto popija ja mam od AMXa miałem ją w superbie jak coś to pisz
Mateusz00 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 jak od 2.7 pasuje to dawaj. dziękuję Bieniek, ale z tego co się orientuję to nie podejdzie od 2.7 panowie czy posiada ktoś silnik 2.8 30V i użyczyłby sprawną cewkę na parę minut na podmiankę? wypadają mi zapłony na jałowym na Pb i LPG i chciałbym znaleźć przyczynę odwdzięczę się jakąś flaszeczką, piwem czy denaturatem co tam kto popija ja mam od AMXa miałem ją w superbie jak coś to pisz priv
alvaro Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Dlatego zaoferował pomoc - bo wiedział że nie podejdzie...
Bieniek Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Cebularz do BT jedziesz? Edytowane 6 Marca 2015 przez Bieniek
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Ja mam, ale w Łodzi niestety Sent from my iPhone using Tapatalk
Mateusz00 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 jestem umówiony na jutro na podmiankę z kolegą waldih1979, także czegoś powinienem się dowiedzieć. dziękuję wszystkim za chęci!
Tomeks Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Dlatego zaoferował pomoc - bo wiedział że nie podejdzie... +1
alvaro Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Cebularz do BT jedziesz? Nie wiem, chyba nie... Ola 3 tyg przeziębiona...
Tomeks Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Często słyszysz -boli mnie głowa- nie?..... ....nie dziwie sie dziewczynie,brud za pazurami i ciągła won cebuli...bidna musi kombinować z przeziębieniem...
alvaro Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Nie, to raczej nie możność konsumpcji antybiotyków z racji ciąży, ale każdy sobie tłumaczy to po swojemu... Edytowane 7 Marca 2015 przez alvaro
GILI Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Nie, to aczej nie możność konsumpcji antybiotyków z racji ciąży ale każdy sobie to tłumaczy po swojemu... nie wychodzi z domu więc nie trzeba było jej butów zimowych kupować Edytowane 7 Marca 2015 przez GILI
alvaro Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Taaaa Alona jakoś tam żyje może nie tak bogato jak wyspiarze ale nie jest źle Tak tak wiem Pumex to dzięki UNII...
GILI Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Taaaa Alona jakoś tam żyje może nie tak bogato jak wyspiarze ale nie jest źle Tak tak wiem Pumex to dzięki UNII... ..i właścicielom małych sklepików osiedlowych Edytowane 7 Marca 2015 przez GILI
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 I niech ma jak najwiecej Sent from my iPhone using Tapatalk
alvaro Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Uderzaj z żalami do Antonia - ja ziemnieków nie sadzę...
Rekomendowane odpowiedzi