Bieniek Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Czyli 19 matarnia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Mnie Pasuje Edytowane 10 Marca 2015 przez GILI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 A dzisiaj kurde nadgodziny, znowu :-( i to z 4 godziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ok,19 Gilon,bedziesz bejcą?... ....to nie stawaj koło nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ok,19 Gilon,bedziesz bejcą?... ....to nie stawaj koło nas Może stanąć, potrzebuje 2 felgi z x5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Aaa,to ma Ci dać,jak chce stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Odwrócisz jego uwagę i sam wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Dzięki za spota. Booster dalej mi brzeczy w uszach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 To pierdolniecie na wjeździe było konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Wracając do domu miałem spięcie z czarnym rs3 gonił mnie pod samą chatę, trochę zdziwa miał na obwodnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Wracając do domu miałem spięcie z czarnym rs3 gonił mnie pod samą chatę, trochę zdziwa miał na obwodnicy Gościu często stoi na nieborowskiej,chyba tam mieszaka,pewnie to on A swoją drogą,dla takich chwil sie żyje,nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ustaliliście cos odnośnie BT! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Tomeks, Bieniek i ja jedziemy w czwartek rano. Wladi też podobno w czwartek skoro świt. A Gili coś bączył o piątku, Dziadek też jeśli mnie pamięć nie myli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Wracając do domu miałem spięcie z czarnym rs3 gonił mnie pod samą chatę, trochę zdziwa miał na obwodnicy to sie chłopina zgarbił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 To jednak czwartek jedziecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Tomeks, Bieniek i ja jedziemy w czwartek rano. Wladi też podobno w czwartek skoro świt. A Gili coś bączył o piątku, Dziadek też jeśli mnie pamięć nie myli Łepski a ogarnąłeś miejscówe w stasindzie czy masz gdzieś indziej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie i Nie, najwyżej w Kraku przekimam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 To jednak czwartek jedziecie ? Dostali zaproszenia to jadą a co se będą żałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie krzyw się Uwierz, to trasa do przelecenia samemu, max na 2 auta. Inaczej będziesz miał niekończącą się opowieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi