alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 czy ja dobrze widzę że tylko Tomek i ja lecimy na zlot zimowy ???????? :bicz3: oj bo zaczną się strzały z BANANOWCA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Panowie pytanie z innecz beczki: Szukam mieszkania 2pokojowego w gdansku do wynajecia.Cena-jak najnizsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 czy ja dobrze widzę że tylko Tomek i ja lecimy na zlot zimowy ???????? :bicz3: oj bo zaczną się strzały z BANANOWCA !! Spokojnie czaje się :naughty: Nie taki zimowy bo to już przecia wiosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 jak żydzisz na zupę to polecisz z Tomkiem albo ze mną za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 czy ja dobrze widzę że tylko Tomek i ja lecimy na zlot zimowy ???????? :bicz3: oj bo zaczną się strzały z BANANOWCA !! lista ma jakiś limit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 GILI lista ma jakiś limit... ~ 100 person ale sądzę że te 110 do 120 też nie będzie tragedią, poza tym na zloty zawsze i tak leci około 80 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 mateusz tym twoim vagiem da sie sprawdzic skode felicie?? Zależy od rocznika, raczej się da. nie ma mnie bo mnie nie ma Mimo to miło widzieć, że jesteś czy ja dobrze widzę że tylko Tomek i ja lecimy na zlot zimowy ???????? :bicz3: oj bo zaczną się strzały z BANANOWCA !! Na spoty nie przyjeżdża, a będzie nas tu linczował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 ale na zloty latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 GILI lista ma jakiś limit... ~ 100 person ale sądzę że te 110 do 120 też nie będzie tragedią, poza tym na zloty zawsze i tak leci około 80 osób jak w dwa dni jest 69 to pewnie setkę łapnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 ale później w ciut wolniejszym tempie będą się wykruszać... tak jest zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 czy ja dobrze widzę że tylko Tomek i ja lecimy na zlot zimowy ???????? :bicz3: oj bo zaczną się strzały z BANANOWCA !! :Kocky jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 98r jesli tak to zajade nia jutro na spota bysmy lukneli jakie ma bledy silnika bo cos jest nie tak jak powinno oczywiscie jesli jutro bedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 a kiedy i gdzie jest zlocik zimowy ? gdzieś jest na forum info bo nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 a kiedy i gdzie jest zlocik zimowy ? gdzieś jest na forum info bo nie widziałem tu są wszystkie informacje: http://www.a4-klub.pl/smf/iii_urodziny_a4_klubu_w_bukowinie_tatrzanskiej_zapisy-t56587.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 jak żydzisz na zupę to polecisz z Tomkiem albo ze mną za FREE ja smigola nie biorę,jeszcze zarombie mi jeden z pierścieni i jak gril będzie wyglądał z trzema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 no dobra to ja go wezmę, słowo się rzekło... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 no dobra to ja go wezmę, słowo się rzekło... :polew: to będzie zabawiał twoją gumową lale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 hehe tylko musi uważać na Poźka śmigło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Eeee dziewczyny a taki bede że sam sobie pojade, gnojówki naleje i pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 sam czy z "+1" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi