Kocky Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Wracajac do rozmowy na spocie.CO myslicie o pomysle odwiedzenia np. poznaniakow?? Jak to co? Tak jak mówiłem - pewnie, że w któryś weekend można wycieczkę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ja jestem jak najbardziej za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 jak w weekend to mnie tez pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 no to zbierajcie info co gdzie i ile osób .... i dajcie chwile wcześniej znać a żeby spanie uszykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 no to zbierajcie info co gdzie i ile osób .... i dajcie chwile wcześniej znać a żeby spanie uszykować no na pewno bez zapowiedzi się nie zjawimy... jak nie uda się do zlotu w Bukowinie to ewentualnie tam się coś ustali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 HEhe ze spaniem impreza :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 pomyślcie żeby połaczyć to z wycieczką którą organizujemy .....Wyjazd z Poznania i koszty naprawdę niewielkie .... http://www.a4-klub.pl/smf/all_wiosna_09_klubowa_wycieczka_do_ingolstadt_muzeum_audi-t61914.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca.13 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Olo co ja taki zamazany na tej fotce bo zes sie wiercil kurna to jestes... kobite zobaczyl i juz ustac w miejscu nie moze na drugim tez tak masz, a na trzecim ja jestem w formie ducha ktory probuje byc szybszy od migawki :gwizdanie: moznaby powiedziec ze COS NIEWYRAZNIE WYGLADASZ :D:D - łykaj rutinoskorbin ;] takie fajne babki byly że próbowałem się roztroić (podzielić na trzy)ale coś mi nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harpun Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Tak sobie czytam i gul mi skacze, że nie dojechałem. Jak pech to pech. Olo, jak będziesz wklejał zdjęcie pre z komunii to daj znać, podeślę Ci swoje z bierzmowania a tak poza tym to może zamiast rutinoskorbinu może lepiej niech brom łykają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 pomyślcie żeby połaczyć to z wycieczką którą organizujemy .....Wyjazd z Poznania i koszty naprawdę niewielkie .... http://www.a4-klub.pl/smf/all_wiosna_09_klubowa_wycieczka_do_ingolstadt_muzeum_audi-t61914.0.html wlasnie chcialem napisac zebysmy sobie tez takie zorganizowali... ale faktycznie mozemy sie podlaczyc w pare autek. fajna sprawa a i wycieczka mialaby jakis pre przyslal foto z komunii ale mial podartą sukienke to nie wstawilem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Olo wpadacie do nas ...zaostawiacie auta .....wsiadamy w ok 40 osób do autokaru i śmigamy na wesoło do Ingolstadt.... normalnie piknik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 pre przyslal foto z komunii ale mial podartą sukienke to nie wstawilem sukienka jest git, nie wprowadzaj w błąd... to rajstopki były dziurawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 no tak... zły dotyk boli całe życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Siema ludziki. Zamawia ktoś te polary tak jak rozmawialiśmy na spocie?? Jeśli tak to dla mnie rozmiar M poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dla mnie XL,chba nie bedzie mi do kolan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 no dziewczyny ,co tu taka cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Nudy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 no dziewczyny ,co tu taka cisza bo pracujemy i się już szykujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 System Eliminacji Studentów Jest Aktywny ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 System Eliminacji Studentów Jest Aktywny ??? :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi