OLO_GDA Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ktos dzisiaj pospul B6 na skrzyzowaniu kolobrzeskiej i grunwaldzkiej... chyba o slup ja popsul a jutro wpadajcie z grypa tylko staniecie w innym sektorze zeby nie zarazac
GILI Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ktos dzisiaj pospul B6 na skrzyzowaniu kolobrzeskiej i grunwaldzkiej... chyba o slup ja popsul a jutro wpadajcie z grypa tylko staniecie w innym sektorze zeby nie zarazac Nic dziwnego troszkę źle oznakowane jest to mini rondo
Tomeks Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ktos dzisiaj pospul B6 na skrzyzowaniu kolobrzeskiej i grunwaldzkiej... chyba o slup ja popsul a jutro wpadajcie z grypa tylko staniecie w innym sektorze zeby nie zarazac Nic dziwnego troszkę źle oznakowane jest to mini rondo Gilli,a jak u was są oznakowane :gwizdanie: :polew:
GILI Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ktos dzisiaj pospul B6 na skrzyzowaniu kolobrzeskiej i grunwaldzkiej... chyba o slup ja popsul a jutro wpadajcie z grypa tylko staniecie w innym sektorze zeby nie zarazac Nic dziwnego troszkę źle oznakowane jest to mini rondo Gilli,a jak u was są oznakowane :gwizdanie: :polew: u nas jest rondo albo go nie ma ,a tam jest tylko pół
Cristoforo Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 a ja mam juz 5oo na koncie :banan1: :banan1: :banan2: :banan2: :buhaha: :dance2: [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 19:50_________________________________________________kuzwa prawie[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 19:50_________________________________________________wiecie jak sie nazywa ten mały sklepik tuningowy koło gajosa?
GILI Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Piszesz takimi szyframi,że nawet przy pomocy enigmy nie da rady się połapać :gwizdanie: O co kaman
Cristoforo Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 tzn. mysłałem ze przekrocze 500 postów a tu za cholere nie moge jakas blokada elektroniczna trzeba coś wpłacić na konto
GILI Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 napisałeś prawie 500 i nie wiesz ,że to są te z działów technicznych
Alona Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Na Bartassa [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 10:51_________________________________________________Jakie macie plany na jutro ?? Możecie sobie wyobrazić ,że rozłożyła mnie grypa?? Ostatnio miałem coś takiego w 86" jak to się mówi "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" hehehe chyba was nie zaraziłam tydzień temu?? mi już przeszło, ale nie wiem czy jutro będę, bo mam brudny samochód i nie chce mi się jechać na myjnie
GILI Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Alona przyjedź brudnym ochrona będzie jutro wszystkim myła
Alona Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Alona przyjedź brudnym ochrona będzie jutro wszystkim myła za niewielką "opłatą"??
Tomeks Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 chyba was nie zaraziłam tydzień temu?? na spocie chora była Alona,teraz mydlo i Gilli hmm ,mydlo pytał się nas,czy jakby cię pocałował,to czy dałabyś mu w pysk, potem poszedł w twoją stronę, po chwili widziałem go jak całuje się z Gillim za filarem, ciekawe,ciekawe ,wszystko składa sę w jedną całość
GILI Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 To dlaczego ty nie jesteś chory przecież chwaliłeś się ,że całowałeś się z wszystkim
Alona Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 chyba was nie zaraziłam tydzień temu?? na spocie chora była Alona,teraz mydlo i Gilli hmm ,mydlo pytał się nas,czy jakby cię pocałował,to czy dałabyś mu w pysk, potem poszedł w twoją stronę, po chwili widziałem go jak całuje się z Gillim za filarem, ciekawe,ciekawe ,wszystko składa sę w jedną całość nie no nie moge hahahaha :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Tomeks Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 To dlaczego ty nie jesteś chory przecież chwaliłeś się ,że całowałeś się z wszystkim ja całowałem się tylko z koleżanką Alony dlatego była taka cicha,zszokowana
Tomeks Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 siema, jutro też jest spocik? o całowaniu i od razu nowi się pokazują
Rekomendowane odpowiedzi