Alona Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 hmmm... ale dziwie sie, że moj mechanik nie powiedzial mi o tym, ze da rade same uszczelki rzeczywiscie nie wiem czy jest sens cala pokrywe wymieniac, ale na tyle tez sie nie znam co tam w tym zestawie z pokrywa bedzie, moze jednak jest sens to wymieniać może na technicznym sie popytam chłopaków jeszcze
Cristoforo Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 po co wymieniać cała pokrywe jesli nie jest popękana kupić same uszczelki posmarować bdb silikonem cienką warstwę i bedzie malinka
Łepski Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 z jakiej rumuni z Rumi A jednak :gwizdanie:
Alona Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 z jakiej rumuni z Rumi A jednak :gwizdanie: kurcze Cris moze i racja, ale damn Pan Marcin chciał ode mnie dziś jakas zaliczke brac, ale mu nie dałam popytam na technicznym jeszcze PS. TVN turno i "pirat drogowy" dzisiaj rządzi :polew:
antonio Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 U z jakiej rumuni z Rumi A jednak :gwizdanie: kurcze Cris moze i racja, ale damn Pan Marcin chciał ode mnie dziś jakas zaliczke brac, ale mu nie dałam popytam na technicznym jeszcze PS. TVN turno i "pirat drogowy" dzisiaj rządzi :polew: UUU... jak Pan Marcin na słowo ci nie chciał uwierzyc to chyba przejechał się na własnej Żonie skoro nie ma zaufania do kobiet [br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 21:25_________________________________________________a kiedy będziesz w TVN Turbo??
GILI Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Jak myślicie, komu zgasło auto Widać jak ruszyłem i się kończy film, zatrzymałem się prawie na samej górze, bo ktoś stał na drodze i elegancko wjechałem.Niema jak B6 w ośce i multi
pre_pl Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 hyhyhy, fajna górka... Tomeczku, jak tam.. 2.5 tedei dało rade se z tą góreczką, no nie ?
mydlo Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Tomeczku, jak tam.. 2.5 tedei dało rade se z tą góreczką, no nie ? no przecież mu zgasł pod górke :polew:
antonio Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Znacie ten warsztat www.sosnowski.pl a czego pytasz? chcesz tam coś robi c??
GILI Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Serwis skrzyni. Chcę, że by mi wymienili olej i takie tam ...
antonio Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Serwis skrzyni. Chcę, że by mi wymienili olej i takie tam ... a masz automata?? kiedys na radiu się reklamowała firma ze tczewa że robią naprawy automatów. Słyszałem że konkretni szpece tam są. Ale głowy nie daję bo nie miałem z nimi styczności bo mam manuala
GILI Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Serwis skrzyni. Chcę, że by mi wymienili olej i takie tam ... Namiary mam od rob555[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 10:57_________________________________________________Tyle,że to nie jest warsztat, oni się zajmują dystrybucją urządzeń serwisowych, ale na pewno jest jakiś Sosnowski co się zajmuje automatami, w Gdańsku.
OLO_GDA Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 GILI - sosnowski daje rade. ale ja polecam Ignaciuka - on kiedys tam pracowal a teraz robi sam w oliwie - zna sie do bólu... AUTO MAT PAWEŁ IGNACIUK AUTOMATYCZNE SKRZYNIE BIEGÓW GDAŃSK OLIWA UL KWIETNA 1 58 552 37 02 501 535 485 OD 9 DO 17 , niech Cie nie zmartwi ze warszat wyglada malo okazale. koles ma naprawde pojecie i jest bardzo wporzadku. zreszta pare razy bylem swiadkiem jak od sosnowskiego dzwonili po porade do niego:D
GILI Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 W końcu znalazłem dobry adres http://www.skrzyniebiegow.pl/ ZUH "Sosnowski" ul. Śnieżna 3 80-554 Gdańsk tel. 058 343 20 44 Na temat Pawła z Oliwy czytałem na forum passata i twierdzili, że jakość wykonanych usług podobna jak w przypadku Sosnowskiego. Dzięki OLO, obdzwonię i dam znać na spocie co z tego wyszło [br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 11:24_________________________________________________Pan Paweł nie dotyka skrzyń Multitronik W poniedziałek jadę na wymianę oleju do Sosnowskiego, podobno jest na Pomorzu jeden z najlepszych Zobaczymy
OLO_GDA Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 GILI - no pewnie ze jakosc podobna bo jak mozna np. lepiej wymienic olej ;] ale pod wzgledem widzy i doswiadczenia Ignaciuk bije na glowe ludzi od Sosnowskiego. zreszta sam sie stamtad wywodzi. zeby nie było . wymienialem tez olej u Sosnowskiego i wszystko okey. ale po prostu juz pryz rozmowie na temat mojej skrzyni okazalo sie ze nie mieli ani jednej takiej i nie maja doswiadczenia a w Oliwie naprawde spare juz przerobili... zreszta pogadamy na spocie. po prostu polecam wszystkim bo naprawde jest fachowiec i przy tym wporzadku czlowiek. --- Multi nie naprawisz ani tu ani tu. ale chyba olej by zmienil...
GILI Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Dzwoniłem do Pawła i powiedział, że nie zmieni. W tiptroniku wymienia się olej dynamicznie, a w multi normalnie, spuszczasz dolewasz z górką rozgrzewasz skrzynię do 35 stopni(w między czasie vagujesz) spuszczasz do normy i to wszystko.
Tomeks Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 spuszczasz dolewasz eee,to ja mogę ci wymienić
Rekomendowane odpowiedzi