Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tomeks

3230

• antonio

1953

• Bieniek

1932

• GILI

1288

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hmmm... ale dziwie sie, że moj mechanik nie powiedzial mi o tym, ze da rade same uszczelki

rzeczywiscie nie wiem czy jest sens cala pokrywe wymieniac, ale na tyle tez sie nie znam co tam w tym zestawie z pokrywa bedzie, moze jednak jest sens to wymieniać

może na technicznym sie popytam chłopaków jeszcze :evil:

Opublikowano

po co wymieniać cała pokrywe jesli nie jest popękana

kupić same uszczelki posmarować bdb silikonem cienką warstwę i bedzie malinka

Opublikowano

z jakiej rumuni :polew:

z Rumi :decayed:

A jednak :gwizdanie:

Opublikowano

kurcze Cris moze i racja, ale damn Pan Marcin chciał ode mnie dziś jakas zaliczke brac, ale mu nie dałam :kox:

popytam na technicznym jeszcze

PS. TVN turno i "pirat drogowy" dzisiaj rządzi :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

U

kurcze Cris moze i racja, ale damn Pan Marcin chciał ode mnie dziś jakas zaliczke brac, ale mu nie dałam :kox:

popytam na technicznym jeszcze

PS. TVN turno i "pirat drogowy" dzisiaj rządzi :polew: :polew: :polew:

UUU... jak Pan Marcin na słowo ci nie chciał uwierzyc to chyba przejechał się na własnej Żonie skoro nie ma zaufania do kobiet :polew:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 21:25_________________________________________________a kiedy będziesz w TVN Turbo??

Opublikowano

Jak myślicie, komu zgasło auto :polew:

Widać jak ruszyłem i się kończy film, zatrzymałem się prawie na samej górze, bo ktoś stał na drodze i elegancko wjechałem.
Niema jak B6 w ośce i multi :naughty:
Opublikowano

hyhyhy, fajna górka... Tomeczku, jak tam.. 2.5 tedei dało rade se z tą góreczką, no nie ? :przebiegly:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Tomeczku, jak tam.. 2.5 tedei dało rade se z tą góreczką, no nie ?

no przecież mu zgasł pod górke :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Serwis skrzyni. Chcę, że by mi wymienili olej i takie tam ...

Opublikowano

:mysli: a masz automata?? kiedys na radiu się reklamowała firma ze tczewa że robią naprawy automatów. Słyszałem że konkretni szpece tam są.

Ale głowy nie daję bo nie miałem z nimi styczności bo mam manuala

Opublikowano

Namiary mam od rob555[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 10:57_________________________________________________Tyle,że to nie jest warsztat, oni się zajmują dystrybucją urządzeń serwisowych, ale na pewno jest jakiś Sosnowski co się zajmuje automatami, w Gdańsku. :chytry:
Opublikowano

GILI - sosnowski daje rade.

ale ja polecam Ignaciuka - on kiedys tam pracowal a teraz robi sam w oliwie - zna sie do bólu...

AUTO MAT PAWEŁ IGNACIUK AUTOMATYCZNE SKRZYNIE BIEGÓW

GDAŃSK OLIWA UL KWIETNA 1

58 552 37 02 501 535 485 OD 9 DO 17 ,

niech Cie nie zmartwi ze warszat wyglada malo okazale. koles ma naprawde pojecie i jest bardzo wporzadku. zreszta pare razy bylem swiadkiem jak od sosnowskiego dzwonili po porade do niego:D

Opublikowano

W końcu znalazłem dobry adres

http://www.skrzyniebiegow.pl/

ZUH "Sosnowski"

ul. Śnieżna 3

80-554 Gdańsk

tel. 058 343 20 44

Na temat Pawła z Oliwy czytałem na forum passata i twierdzili, że jakość wykonanych usług podobna jak w przypadku Sosnowskiego.

Dzięki OLO, obdzwonię i dam znać na spocie co z tego wyszło :wink4:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 11:24_________________________________________________Pan Paweł nie dotyka skrzyń Multitronik :decayed:

W poniedziałek jadę na wymianę oleju do Sosnowskiego, podobno jest na Pomorzu jeden z najlepszych :)

Zobaczymy :mysli:

Opublikowano

GILI - no pewnie ze jakosc podobna bo jak mozna np. lepiej wymienic olej ;]

ale pod wzgledem widzy i doswiadczenia Ignaciuk bije na glowe ludzi od Sosnowskiego. zreszta sam sie stamtad wywodzi.

zeby nie było . wymienialem tez olej u Sosnowskiego i wszystko okey. ale po prostu juz pryz rozmowie na temat mojej skrzyni okazalo sie ze nie mieli ani jednej takiej i nie maja doswiadczenia a w Oliwie naprawde spare juz przerobili...

zreszta pogadamy na spocie. po prostu polecam wszystkim bo naprawde jest fachowiec i przy tym wporzadku czlowiek.

---

Multi nie naprawisz ani tu ani tu. ale chyba olej by zmienil...

Opublikowano

Dzwoniłem do Pawła i powiedział, że nie zmieni.

W tiptroniku wymienia się olej dynamicznie, a w multi normalnie, spuszczasz dolewasz z górką rozgrzewasz skrzynię do 35 stopni(w między czasie vagujesz) spuszczasz do normy i to wszystko.

Opublikowano

spuszczasz dolewasz

eee,to ja mogę ci wymienić :kox: