Alona Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Alona czy Ty chcesz naprawdę miskę olejową raz w miesiącu wymieniać hehehe, no nie ale moje Audi jak traktor wygląda na letnich kołach to co mam zrobić Jacek??
jaca.13 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 hmmm może wystarczy pomysleć o fajnych felach i oponkach
mydlo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 to co mam zrobić pospuszczać powietrze z kół
Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wiecej butow do bagaznika i -20mm bedzie jak nic :polew:
Cristoforo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 alona załóz wiekszy balon min 75
GILI Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Kto do kaletki sie wybiera? na dzień dzisiejszy
Alona Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wiecej butow do bagaznika i -20mm bedzie jak nic :polew: ok. Bieniek, masz rację alona załóz wiekszy balon min 75 że co??? hmmm może wystarczy pomysleć o fajnych felach i oponkach jakbyś był wczoraj na spocie to byś widział moje letnie fele a propos tej kaletki czy jak jej tam, chetnie bym pojechala, ale pokoi widze brak juz, Bieniek ostatni zabookował, grrrr
Cristoforo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ja chcesz wyrównać prześwit miedzy opona a nadkolem to zmień wysokość opony z 45 na 75
Alona Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ja chcesz wyrównać prześwit miedzy opona a nadkolem to zmień wysokość opony z 45 na 75 po moim trupie!!!!!!!!!!
fuso Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ty chcesz oposcic auto a ja podniesc bo jest za nisko do targania lawety
pre_pl Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 kiedy następny spot ? ciepło się robi już podobno
mateogda Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 kiedy następny spot ? ciepło się robi już podobno Też pytanie, w środę oczywiście! Ciepło?, a i owszem mój termometr w samochodzie pokazał jak narazie 18oC
pre_pl Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ee tam, w środę to kupa myslałem, że przełożycie to bym zdążył... u mnie już jest ponad 20 stopni
and76sz Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Czy jest możliwość aby ktoś na spota zabrał ze sobą Vaga w najbliższą środę chciałbym sprawdzić niunię. Coś mi nie gra.
Alona Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Czy jest możliwość aby ktoś na spota zabrał ze sobą Vaga w najbliższą środę chciałbym sprawdzić niunię. Coś mi nie gra. jeżeli chodzi o VAG'a to dysponuje nim OLO_GDA i do niego musiałbyś się zgłosic z tą prośbą na PW a co się dzieje z samochodzikiem??
Cristoforo Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Alona jak tam felga? robilaś coś znią?
Alona Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Alona jak tam felga? robilaś coś znią? nie Cris, aż tak zle nie jest, wiec na razie to tak zostawie
GILI Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ee tam, w środę to kupa myslałem, że przełożycie to bym zdążył... u mnie już jest ponad 20 stopni Co myślicie o tym, żeby zrobić ognisko w lany poniedziałek na Cipkowie
Rekomendowane odpowiedzi