Cristoforo Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Redzim wpadasz na spota pokazać swoje b7 cabrio?? :kox: :kox: będę ! do zobaczenia i przygotuj się psychicznie hahahaha :naughty: każdy bedzie macał, dotykał Alona pamietasz jak sie ślinili na widok twoich skór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Alona pamietasz jak sie ślinili na widok twoich skór w twoim slangu "skór" to jaka część :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Alona pamietasz jak sie ślinili na widok twoich skór w twoim slangu "skór" to jaka część :gwizdanie: ta część która wpadała w czerwień [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 23:17_________________________________________________http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=219358 :slina: :slina: :shocked: :shocked: musicie to zobaczyć do końca ten kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 no muszę powiedzieć ze kolorek sliczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 grafi pomykasz na moich felgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzim Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Redzim wpadasz na spota pokazać swoje b7 cabrio?? :kox: :kox: będę ! do zobaczenia i przygotuj się psychicznie hahahaha :naughty: każdy bedzie macał, dotykał Alona pamietasz jak sie ślinili na widok twoich skór Spokojnie nie będziecie pierwsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam Panowie czy to że mam walnięty skraplacz klimatyzacji i odłączony czujnik ciśnienia może powodować że po załączeniu stacyjki włącza mi się wentylator klimy i chodzi aż do wyłączenia stacyjki ?? Tomas tak. uklad wentylatorow moze wchodzic w tryb awaryjny i wtedy wieje cały czas. swieci Ci sie do tego jakas kontrolka? tak eco jest cały czas włączone wymieniłem skraplacz ale się okazało że ma inne podłączenie do przewodów więc musze szukać innego dzięki pozdrawiam wykreć sam czujnik ze starego i podlącz tylko żęby był. blad powoduje odpiecie czujnika, jak bedzie podpiety nawet jak nic nie zmierzy to powinno byc okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam Panowie czy to że mam walnięty skraplacz klimatyzacji i odłączony czujnik ciśnienia może powodować że po załączeniu stacyjki włącza mi się wentylator klimy i chodzi aż do wyłączenia stacyjki ?? Tomas tak. uklad wentylatorow moze wchodzic w tryb awaryjny i wtedy wieje cały czas. swieci Ci sie do tego jakas kontrolka? tak eco jest cały czas włączone wymieniłem skraplacz ale się okazało że ma inne podłączenie do przewodów więc musze szukać innego dzięki pozdrawiam wykreć sam czujnik ze starego i podlącz tylko żęby był. blad powoduje odpiecie czujnika, jak bedzie podpiety nawet jak nic nie zmierzy to powinno byc okey dzięki sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 grafi pomykasz na moich felgach Ty sprzedać mi nie chciałeś więc poszukałem se innych :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Zapraszam wszystkich chętnych do zakupu flagi klubowej >>>KLIK<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 grafi pomykasz na moich felgach Ty sprzedać mi nie chciałeś więc poszukałem se innych :gwizdanie: a pytałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Wskoczylem na liste do Pily,kasa tez poszla,takze nie ma odwrotu :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Wskoczylem na liste do Pily,kasa tez poszla,takze nie ma odwrotu :naughty: no panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Lepiej forme szykuj bo z Fazym Cie przepijemy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Lepiej forme szykuj bo z Fazym Cie przepijemy!! buhahaha ,dziecko drogie :gwizdanie: ...co ty wiesz o zabijaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Stary Panie trening czyni mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Stary Panie trening czyni mistrza przekonamy się w sobotę w Jarosławcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Stary Panie trening czyni mistrza przekonamy się w sobotę w Jarosławcu Byc moze.Jeszcze o tym nie myslalem.Trzeba jakis nocleg zalatwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 jaki Jarosławiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 jaki Jarosławiec jakieś 15750km od Melbourne :gwizdanie:,byłeś to powinieneś kojarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi