Bieniek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Gdzie Ty widzisz propozycje?? właściwie to nie była propozycja ------ to była rada Wlasnie :kox:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2009, 09:57_________________________________________________Madas co tam w Pzn,bo dawno nie bylem :gwizdanie: :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Madas co tam w Pzn, przejebali kasę i teraz kombinują co zrobić Alona wszystkiego naj
Alona Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dzieki Tomeczku :naughty: przyjedzcie jutro z kierowcami, bo bedziemy opijać moje zdrowie :tongue4:
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 przyjedzcie jutro z kierowcami, bo bedziemy opijać moje zdrowie :tongue4:
Booster Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 NAJLEPSZEGO Alona Mi wczoraj audi zdechło, prawdopodobnie cewki, albo zapłon się przestawił Dzisiaj jade do tune-up'u na logi o co kaman
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Mi wczoraj audi zdechło, prawdopodobnie cewki, albo zapłon się przestawił Dzisiaj jade do tune-up'u na logi o co kaman tylko żebyś zrobił na jutro
Booster Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Mi wczoraj audi zdechło, prawdopodobnie cewki, albo zapłon się przestawił Dzisiaj jade do tune-up'u na logi o co kaman tylko żebyś zrobił na jutro W ostateczności przyjade na 3 garach haha
Booster Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wmontuję suszarke do włosów to będzie bi-turbo
OLO_GDA Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 najepszego Alona . jutro rozumiem impreza? w koncu 18lat to powazne urodziny :gwizdanie: :gwizdanie:
Alona Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dzieki, jo jutro impreza :naughty: zrobimy disco disco na parkingu :kox: :kox: :thumbup:
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 zrobimy disco disco na parkingu :kox: :kox: :thumbup: a na koniec zabiorę hokeistom kije i z Fazym je połamiemy
Bieniek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Przemas co ta minka oznacza?? :gwizdanie: :gwizdanie:
Alona Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 dłubanie w nosie czyli dziecinada, przedszkole
Rekomendowane odpowiedzi