miron78 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zdeniu zorganizuj tam coś w związku z nami ( jak się nie mylę to do Ciebie mam chyba najbliżej z Ustki ) chetnie zobaczę znowu Twoją czarnulke ( mam na myśli auto :> ) bo z Cubrem i Lukasem zobaczymy się bankowo
Gość zdeniu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 spoko , zagadam z Icemanem może też by podleciał a i może wreszcie ekipa z trzymiasta zajechałaby do Słupska jak już zresztą nie raz się odgrażali
pre_pl Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2007 spoko , zagadam z Icemanem może też by podleciał a i może wreszcie ekipa z trzymiasta zajechałaby do Słupska jak będę już w 3city na bank przylecę... Także organizujta tak, żebym już był jak już zresztą nie raz się odgrażali No nawet się zebrała ekipa, ale od Ciebie nic nie było słychać, więc pomyśleliśmy że się wystraszyłeś nas... No to nie pojechaliśmy :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Panowie , Ja napewno gdzięs podjade jak bedzie spocik, Ustke tez odwiedzę ( umówiony jestem z Mironem78 no i pewnie z Lukasem sie zobaczę) 3miasto zapewne tez......itd wiec obojętne gdzie ale sie zjawie wkońcu TDI mało pali heheh
Gość zdeniu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 jak już zresztą nie raz się odgrażali No nawet się zebrała ekipa, ale od Ciebie nic nie było słychać, więc pomyśleliśmy że się wystraszyłeś nas... No to nie pojechaliśmy :gwizdanie: uwierzyłby kto hyhyhy
G.ARY Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 CHlopy ja bede w krynicy gdzies od 12 lipca pare dni moze cos w tym terminie byscie zorganizowali
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 no no no to bedzie mega spocik nad morzem bo ja zbieram ludzi z OP i mysle ze 9 lipca uderzymy gdzies na polnoc, tak wiec troszku nas bedzie dajcie znac co gdzie i jak to przybedziemy
hornet Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 A w Sopocie będzie się coś działo czy raczej trzeba gdzieś podskoczyć ??
Lukas Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 no pewnie ze podskoczyc do nas do Ustki
hornet Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ale ja śmigam tylko narazie na weekend wiec nie bedzie chciało mi sie dupska ruszyć ...
Gość spedyt Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 fotki są ale tylko uczestników bez aut wieczorkiem zapodam (jak nie zapomnę ) A kto robił zdjęcia z ukrycia? Szkoda tylko że przyjezdnych było więcej od miejscowych
Gość zdeniu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 no więc tak najmłodszy spotowicz a tu z rodzicami no i w grupie siła
Bartti10 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 niestety nie dojechalem bo siadla mi pompa wtryskowa uwaga ostrzegam nie tankujcie na stacji jet na karwinach!!!!!!
adadur Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jak zaplanujecie coś na 7 lipca w 3 mieście to prawdopodobnie będę
mateogda Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jak zaplanujecie coś na 7 lipca w 3 mieście to prawdopodobnie będę To jak będziesz to zorganizujemy
Gość michal Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jak zaplanujecie coś na 7 lipca w 3 mieście to prawdopodobnie będę To jak będziesz to zorganizujemy Czyli co? mamy nowy termin spotu?
mixer17 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam wszystkich o choroba spuzniłem się na spot ???? a kiedy będzie nowy ???? bo własnie kupiłem audi ale mam ją dopiero od soboty Pozdrwiam
miron78 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Tylko koledzy pamiętajta- tym razem spocika zróbcie wyjątkowo w okolicy ustki ( bo w tych okolicach już nas troszke będzie ( Cuber, Lukas, Zdeniu, Iceman ja i niewiadomo kto jeszcze )
adadur Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Do Ustki to mi trochę daleko się robi
Rekomendowane odpowiedzi