jaca.13 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 u moich rodziców na osiedlu koleś też jeździ taką furką i ma naklejki klubowe ale nie pamiętam rej. może to był On
H_S_B Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 ale dziś piękny dzionek w budzie kolejne zaliczenia i praktyki do przodu, w pracy lajt polecam : Adele - Hometown Glory (High Contrast Remix) przeważnie słucham coś z metalcore ale ta nuta wpadła mi w ucho i nei chce wyjść :gwizdanie:
fuso Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 buduje auto do GSMP Felcia next stage :?: nie kolejne 126p jak w zeszlym roku a fela swoja droga sie rozbudowuje bo na dniach bede wkladal do niej w koncu klatke no i zawias bilstein b6
Łepski Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 nie kolejne 126p jak w zeszlym roku a fela swoja droga sie rozbudowuje bo na dniach bede wkladal do niej w koncu klatke no i zawias bilstein b6 Startujesz w Sopocie :?:
fuso Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 no co ty ja amator jestem a tam jezdza "profesjonalisci"
fuso Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 ja tego bombla buduje dla znajomego nie bede nim jezdzil
Ambro Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Może ma ktoś z Was wiedzę czy da się gdzieś w okolicach 3miasta zregenerować ekranik od komputera (ten między zegarami) Cyfry są bardzo niewyraźne i przy dużym słońcu praktycznie nic nie widać. Jedynie gdy postoi na zimnym powiedzmy przez noc powraca dobra jakość ale nie na długo
Alona Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Może ma ktoś z Was wiedzę czy da się gdzieś w okolicach 3miasta zregenerować ekranik od komputera (ten między zegarami) Cyfry są bardzo niewyraźne i przy dużym słońcu praktycznie nic nie widać. Jedynie gdy postoi na zimnym powiedzmy przez noc powraca dobra jakość ale nie na długo mi sie rozdwajaja i zanikaja niektóre linie, hehehe a swoja droga Ambro kiedy zawitasz na spocie, bo dawno Cie nie bylo!!?? :kox:
OLO_GDA Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jaca ma "J" na koncu rejestracji Wlasciwie to 3, o Bulgarczyku zapomnialas :gwizdanie: :bicz3: ja czuwam!!! ;];] dzisiaj widzialem fajne czarne B7 z czarnym grilem, i czarnymi felami... potem wrzuce foty ... bo siem teraz znerwowalem
Ambro Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a swoja droga Ambro kiedy zawitasz na spocie, bo dawno Cie nie bylo!!?? :kox: Obiecuje poprawę
alvaro Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Byłem dziś w Gajosie i założyłem u nich "nowe konto" - A4-klub.pl ewentualnie po prostu A4 klub dające tyle zniżki co moje prywatne czyli 15% także gdyby ktoś coś zamawiał to wiadomo na kogo zamawiać...
Bieniek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Byłem dziś w Gajosie i założyłem u nich "nowe konto" - A4-klub.pl ewentualnie po prostu A4 klub dające tyle zniżki co moje prywatne czyli 15% także gdyby ktoś coś zamawiał to wiadomo na kogo zamawiać... :notworthy: Dzieeeeekujemy!!!!
alvaro Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie ma problem, dajcie wszystkim znać
Alona Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Alvaro, jak miło, że u nas zawitałeś, ale nie mogłeś jutro wpaść do Trójmiasta i wreszcie o spota zahaczyć??? :naughty: dzięki dzięki :notworthy: , mi się tam 15% zniżki przyda, zawsze więcej niż moje 10%, przynajmniej mi na waciki starczy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 To Alona zagadaj, zeby polaczyc te 2 znizki i bedziemy mieli 25%.A to juz nie tylko waciki :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Byłem dziś w Gajosie i założyłem u nich "nowe konto" - A4-klub.pl ewentualnie po prostu A4 klub dające tyle zniżki co moje prywatne czyli 15% także gdyby ktoś coś zamawiał to wiadomo na kogo zamawiać... ooo pojawił sie
Alona Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Byłem dziś w Gajosie i założyłem u nich "nowe konto" - A4-klub.pl ewentualnie po prostu A4 klub dające tyle zniżki co moje prywatne czyli 15% także gdyby ktoś coś zamawiał to wiadomo na kogo zamawiać... ooo pojawił sie i zaraz zniknął :kox:
Rekomendowane odpowiedzi