Tomeks Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 właśnie zajadam słone krakersy z sorbetem gruszkowym i oglądam "W labiryncie" ...jestem pojebany
Alona Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 nie martw sie, jak troche bardziej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: popłakałam się oglądając http://hbo.pl/TitleDetail.aspx?ScheduleId=4077038 :naughty: :naughty: chociaż nie ukrywam, że sorbet do krakersów ani troche nie pasuje :tongue4:
Alona Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ;( ;( ;( ;( ;( przez ciąg wydarzeń związanych z niepisaniem tamtego kolokwium wtedy co jechaliśmy Kaletki, nie zaliczyłam ćwiczen :confused4: baba jest nienormalna, pozwolila mi te kolokwium tylko raz pisać... aaaaaaaaaa!!!!!!!!! ;( ;( ;(
Ambro Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 ;( ;( ;( ;( ;( przez ciąg wydarzeń związanych z niepisaniem tamtego kolokwium wtedy co jechaliśmy Kaletki, nie zaliczyłam ćwiczen :confused4: baba jest nienormalna, pozwolila mi te kolokwium tylko raz pisać... aaaaaaaaaa!!!!!!!!! ;( ;( ;( Podaj tylko jej adres :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Podaj tylko jej adres :gwizdanie: :naughty lubisz stare prukwy? :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Wole mówić "dojrzałe" :decayed: .... nie no myślałem że można jakoś inaczej załatwić Alonie dobrą ocenę
Alona Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Podaj tylko jej adres :gwizdanie: :naughty lubisz stare prukwy? :gwizdanie: właśnie najgorsze są takie młode suczydła, takie jak ona :no: :no: zalicze w przyszłym roku, trudno sie mowi.... PS. ale mam nadzieję, że moje poświęcenie nie poszło na marne :naughty: :naughty:
Kacza Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Podaj tylko jej adres :gwizdanie: :naughty lubisz stare prukwy? :gwizdanie: hahahahahhahaha Ambro [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 22:17_________________________________________________Alona to sie okaze czy nie poszlo na marne ;D Jak On jeszcze urazu nie ma ... :polew:
Tomeks Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 PS. ale mam nadzieję, że moje poświęcenie nie poszło na marne :naughty: :naughty: no nie wiem,nie wiem ...Bieniek chyba jest gejem,więc... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 co u Was [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 23:09_________________________________________________6000 należy do mnie :gwizdanie:
Alona Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 co u Was ...byle do dziesiątego dokładnie
Kacza Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Kacza jak zdrówko?? A dzieki antonio Coraz lepiej niedlugo na spota wpadne
Tomeks Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 pisze się ktoś na gokarty w tygodniu ? może poniedziałek lub wtorek?
antonio Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 pisze się ktoś na gokarty w tygodniu ? może poniedziałek lub wtorek? jak nie będę miał po południu roboty w polu to ja TAK
OLO_GDA Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 pisze się ktoś na gokarty w tygodniu ? może poniedziałek lub wtorek? dzisiaj wrocilem do kraju, to w poniedzialek czeka mnie zderzenie z rzeczywistoscia... wiec pewnie bez szans zeby sie wyrwac z firmy, ale wtorek/sroda/czwartek to jak sie uda to ja baaaardzo chetnie!
Alona Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 pisze się ktoś na gokarty w tygodniu ? może poniedziałek lub wtorek? mnie nie ma w trojmiescie
Rekomendowane odpowiedzi