mydlo Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Regi z tego co pamiętam to chyba masz avanta a nie sedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nonilion Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dzięki za miłe spotkanie Mam nadzieję, że następnym razem będzie nas więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 No pięknie panowie i pani No mam nadzieję że już następnym razem i mi się uda nawiedzić spocik i poznać szanowne grono trójmiejskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 no ładne jaja wczoraj byłem w trójmiescie a co lepsze o 17 byłe w centrum Kwitkowskiego czyli pare kroków dalej no ale tak to jest jak sie forum nie odwiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 No i pierwsza sesja mojej czarnuli na stronce :> No to Zdeniu masz dużego minusa takiego jak z Gdyni do Słupska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regi Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 U kogo mogę zamówić podkładki pod tablice??? Z góry dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 mydlo jako że nie dałem rady wpaść na spota a obiecałem Ci ramkę (a nie przywykłem robić z mordy d*p....) to proszę o Twój adres na PW a jutro Ci ją wyślę... Twoja furka na fotkach wygląda pięknie ! zakładaj posta o tej niuni i dawaj więcej fotek !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Cóż ale pogoda to nie dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 alvaro, Ty jeszcze nie możesz nic mówić, wsiądziesz do fury mydla to wtedy zobaczysz. K.O.S.M.O.S. chłopie ! regi, ramki zamawiamy tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,16532.0.html Ale ! Zamówienie już zgłosił mateogda, ja proponowałbym żeby może pisać do Mateusza (jeśli nie masz nic przeciwko) jak ktoś chce ramki i on będzie zwiększał stan zamówienia. W ten sposób niewiele zapłacimy za przesyłkę. Matego, jakbyś mógł to dorzuć moje zamówienie do swojego. Zdeniu, żałuj że Cię nie było, bo pomimo deszczu i pijanego marynarza było bardzo przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 alvaro, Ty jeszcze nie możesz nic mówić, wsiądziesz do fury mydla to wtedy zobaczysz. K.O.S.M.O.S. chłopie ! Gdzie ten kosmos? Normalne wnetrze B6/B7 Nawet RNS-E nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Nawet RNS-E nie ma Niedługo bedzie :> mydlo jako że nie dałem rady wpaść na spota a obiecałem Ci ramkę (a nie przywykłem robić z mordy d*p....) to proszę o Twój adres na PW a jutro Ci ją wyślę... Twoja furka na fotkach wygląda pięknie ! zakładaj posta o tej niuni i dawaj więcej fotek !!! Alvaro spoko nic się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 mydlo a to nie Twoja a4 bywa często koło klifa? Zazwyczaj jak w klifie jestem to podziwiam czarną a4 i tak teraz jak zdjęcia oglądam to się zastanawiam czy to aby nie Twoja jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 co do wnętrza B7 to racja tylko inna Kiera i tyle... no ale B7 to B7 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 co do wnętrza B7 to racja tylko inna Kiera i tyle... no ale B7 to B7 :th: no niestety nie ma bardzo przyjemne siodełka oraz podsufitówkę, nie każda wersja S-Line ma takie cuś Dla mnie własnie kiera jest zwyczajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 mydlo[/color][/b] a to nie Twoja a4 bywa często koło klifa? Zazwyczaj jak w klifie jestem to podziwiam czarną a4 i tak teraz jak zdjęcia oglądam to się zastanawiam czy to aby nie Twoja jest? No raczej nie, bo w klifie bywam raz na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Przemas mówimy o różnicy w B6 i B7 (to tylko chyba kiera) a że mydlo ma S-line to i wypas ma z S-line (ale wnętrze z S-line B6 wygląda tak samo...) choć dalej twierdzę że B7 to B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ma bardzo przyjemne siodełka oraz podsufitówkę, nie każda wersja S-Line ma takie cuś Self-made s-line moze nie, ale fabryczny raczej tak Bynajmniej ja mam i juz nie raz widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Jeżeli chodzi o ramki to niema problemu, piszcie na PW kto ile chce to domówię. Pre_pl czy ty chcesz coś więcej niż te które jestem tobie winien??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 tak, chciałbym mieć dodatkowe dwa komplety (jeden zapas + drugie na..... a to niech będzie tajemnica ) czyli w sumie 4 ramy dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 a to niech będzie tajemnica Chyba tą tajemnice znam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi