alvaro Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 pre_pl jutro albo po jutrze będę vagował auto (VIM Hack) ... na co mam zwrócić uwagę ?
pre_pl Opublikowano 10 Października 2007 Autor Opublikowano 10 Października 2007 zrób auto scana i mi wyślij na PW Podejrzewam, że u Ciebie nie będzie tak lekko jak u mnie, ale nie przesądzajmy...
wosiek Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 siemano kiedy teraz będzie jakiś najbliższy spot bo myśle że przydało by się wkońcu zjawić
mateogda Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Kiedyś ustalaliśmy, że każda pierwsza sobota miesiąca. Może warto wrócić do tej koncepcji? Informuję także tych co nie byli na ostatnim spocie, że szukamy lokalu na nasze schadzki. Nieduża klimatyczna pizzeryjka lub kawiarenka z parkingiem na około ... aut. Wrzucajcie swoje propozycje![br]Dopisany: 10 Październik 2007, 21:16 _________________________________________________Pre_pl jeżeli Tobie pasuje to sobota 17.oo jak zawsze? Może ktoś się podłączy na szybkiego mini spota.
mydlo Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Pre_pl[/color] jeżeli Tobie pasuje to sobota 17.oo jak zawsze? Może ktoś się podłączy na szybkiego mini spota. Dla mnie może być
Maciek80 Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Ale ta sobota jutrzejsza? Bo sie zakrecilem:) Jesli jutro to sie pisze:)
mateogda Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Ale ta sobota jutrzejsza? Bo sie zakrecilem:) Jesli jutro to sie pisze:) Ehe
pre_pl Opublikowano 13 Października 2007 Autor Opublikowano 13 Października 2007 mogę trochę się spóźnić... jeszcze olej wymieniam, sorki
mateogda Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 mogę trochę się spóźnić... jeszcze olej wymieniam, sorki półtorej godz na mrozie !
Gość Goodspit Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Prośba o pilną pomoc do ekipy trójmiejskiej - PILNIE potrzebuję nowego akumulatora!!! Gdzie zakupić? Wskażcie proszę gdzie się udać po zakup.
pre_pl Opublikowano 16 Października 2007 Autor Opublikowano 16 Października 2007 na wjeździe w ulicę Spokojną masz taki mały sklepik z aku : [br]Dopisany: 15 Październik 2007, 13:15 _________________________________________________ wczoraj odbył się mikro spocik Czy już znamy ciepłe miejsce ?
Maciek80 Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 To ja tez zrobie maly offtop i poprosze o pomoc - szukam sklepu z gazowymi amorkami kayaba na przod za cene ok 200zl sztuka... Na allegro troche ich jest ale wolalbym kupic jak najszybciej bo mam teraz pare dni wolnego i moglbym w koncu sie tym zajac... Mecze google juz od godziny i nic, jak jakis warsztat ma tanie to montaz cholernie drogi a jak montaz tani to amorki drogie ehh... Moze ktos z Was ostatnio kupowal niuni nowe amorki i moglby mi dac namiar na jakis sklep... W ostatecznosci moga byc innej firmy niz kayaba, montaz zalatwie we wlasnym zakresie wiec odpadaja warsztaty gdzie sprzedaja tylko pod warunkiem ze sie u nich zamontuje... No chyba ze zycza sobie max 100zl za sztuke za montaz. Dzieki wielkie z gory i pozdrawiam:)
adadur Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 A może spróbuj zadzwonić tutaj: MK Service Elbląg, Al. Grunwaldzka 43A tel./fax: 0 prefix 55 233 66 09, kom. 0 604 22 98 36 mają dobre ceny z robocizna 90zł chyba tylko nie wiem czy od koła czy za oś. Sprawdź też amorki czy masz czarne czy czerwone, jak czerwone to masz zawieszenie 1BE - sportowe obnizone o 20mm i amorki są droższe. Co do netu tu mają dość dobre ceny: http://auto-moto.sklep.pl/index.php?cat_id=3 albo allegro
Bartti10 Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 ja bym chetnie przyjechal ale nie moge zalatwic pompy wtryskowej od 3 miesiecy moze ktos wie gdzie moge szukac?jak cos to piszcie na prywatny
pre_pl Opublikowano 18 Października 2007 Autor Opublikowano 18 Października 2007 ja bym chetnie przyjechal ale nie moge zalatwic pompy wtryskowej od 3 miesiecy moze ktos wie gdzie moge szukac?jak cos to piszcie na prywatny nie bardzo kojarzę, jakie masz auto... może warto uzupełnić profil ? wtedy pomoc może być skuteczniejsza
MoKrY Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 KIEDY NASTEPNY SPOCIK? bo musze zwagować samochud i pokasować ewentualne błędy.... i chętnie bym skorzystal z pomocy klubowiczow z 3city a jeszcze lepiej z Gdańska
Gość zdeniu Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 To ja tez zrobie maly offtop i poprosze o pomoc - szukam sklepu z gazowymi amorkami kayaba na przod za cene ok 200zl sztuka... Na allegro troche ich jest ale wolalbym kupic jak najszybciej bo mam teraz pare dni wolnego i moglbym w koncu sie tym zajac... Mecze google juz od godziny i nic, jak jakis warsztat ma tanie to montaz cholernie drogi a jak montaz tani to amorki drogie ehh... Moze ktos z Was ostatnio kupowal niuni nowe amorki i moglby mi dac namiar na jakis sklep... W ostatecznosci moga byc innej firmy niz kayaba, montaz zalatwie we wlasnym zakresie wiec odpadaja warsztaty gdzie sprzedaja tylko pod warunkiem ze sie u nich zamontuje... No chyba ze zycza sobie max 100zl za sztuke za montaz. Dzieki wielkie z gory i pozdrawiam:) jeżeli jesteś zainteresowany to mogę zaoferować Bilstein B4-Gas powiedzmy że dla forumowicza 360zł za parę
pre_pl Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 no to się chwalę http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,3176.msg217066.html#msg217066 teraz mam zamiar nabyć trzecie Audi :gwizdanie: trochę starsze tą razą Ale najpierw trochę w mieszkanie trza zainwestować (stół i krzesła... ), a potem w moją A4kę :>
Rekomendowane odpowiedzi