Ambro Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 oj bedzie bedzie bo ja tez bede No w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 jutro mnie nie bedzie [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:25_________________________________________________Musiałem jakoś Pusie z ukrycia wyłonić :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 ja pier***e mam nadzieje, że nie będzie cię jutro na spocie Cristoforo a co to za zbok w t-shircie zapina Cię na tej focie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pusia Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 jutro mnie nie bedzie To mnie też nie bedzie ŻARTOWAŁAM Postaram sie wpaść przy okazji Bo bede w Gdańsku [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:25_________________________________________________Musiałem jakoś Pusie z ukrycia wyłonić :polew: [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:30_________________________________________________DOBRANOC WSZYSTKIM :>IDE SPAć BO O 5 MUSZE WSTAć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Puśka idz spać i przestan te foty oglądać zboczuchu jeden :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kw308` Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:53_________________________________________________nie złe upodobanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 to ja odpadam.nie mnie do czwartku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca.13 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 19:47_________________________________________________to był Jacek to nie była moja furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 znam tylko 2 a4 b7 czarne kombi. To kto to wtedy byl?poczatek GD a na koncu S jak sucz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 znam tylko 2 a4 b7 czarne kombi. To kto to wtedy byl?poczatek GD a na koncu S jak sucz ;p to koleś z Oruni,mieszka na moim osiedlu,jest na forum,ale nigdy się nie pokazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 znam tylko 2 a4 b7 czarne kombi. To kto to wtedy byl?poczatek GD a na koncu S jak sucz ;p to koleś z Oruni,mieszka na moim osiedlu,jest na forum,ale nigdy się nie pokazał. Piero, wracałam z nim kiedyś z Wawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 znam tylko 2 a4 b7 czarne kombi. To kto to wtedy byl?poczatek GD a na koncu S jak sucz ;p to koleś z Oruni,mieszka na moim osiedlu,jest na forum,ale nigdy się nie pokazał. Piero, wracałam z nim kiedyś z Wawy... nie,Piero ma grafitową to na bank był ten koleś,moja siora ostatnio z nim gadała i mówiła,żeby zapisał się na forum,powiedział,ze jest zapisany,ale jakoś się nie udziela. ja też go dosyć dobrze znam,ale bardziej jego siorę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 bardziej jego siorę :gwizdanie: Chwalisz się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 bardziej jego siorę :gwizdanie: Chwalisz się ? Nic nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 mnie dziś nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 mnie dziś nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ale bardziej jego siorę :gwizdanie: Przecież wszyscy ją znają :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 mnie dziś nie będzie wiedziałem, że na Was można liczyć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pusia Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 siemka :> jeste ktoś czy wszyscy już na spota pojechali i w korkach stoją bo masakra jest w Gdańsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi