antonio Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 u mnie też nawiało śniegu, teraz nie pada ale piździ jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Szkodo że nie zrobiłem foty auta jak wyglądało z rana... w Mk zaskoczyło drogowców jak zwykle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja o 1 wracałem z pokerka i myślałem że nie dojadę z Gdańska do Gdyni w Gdyni drogi czorne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 cześć w Poznaniu też biało na drogach ... wczoraj w Szklarskiej to biało na maxa ..padało przez dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 elo Adaś jak ja żałuję że nie mam Q ostatnio wracałem z Olką na dwa auta z Redy,było biało na drogach i na każdych światłach momentalnie mi odjeżdżała i jeszcze napisała mi esa "coś z autem nie tak?:-)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 a czym Twoja Ola śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Viertarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 a czym Twoja Ola śmiga Ravką 180PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 a czym Twoja Ola śmiga Ravką 180PS bardzo fajne autko ... miałem okazję pojeździć ravką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ooo to mi się coś pojebało myślałem że macie Tomek Vitarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Viertarą widziałem Twojego paździocha - bardzo ładny ale też Q przydałoby się teraz co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Viertarą tee do Bukowiny sie nie wybierasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Viertarą tee do Bukowiny sie nie wybierasz to samo miałem pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ooo to mi się coś pojebało myślałem że macie Tomek Vitarę była taka myśl,ale Vitary nie mają mocnych diesli a ten w toyce naprawdę daje radę,400Nm robi swoje ale żłopie jak smok,11-12l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Co do Bukowiny to muszę Olę przycisnąć żeby się ogarnęła w pracy z urlopem... Co do paździcha to auto jak auta, Q brakuje ale znaleźć 170 w sedanie w S-line i jeszcze w Q jak szukałem rok temu graniczyło z cudem ( w budżecie którym dysponowałem oczywiście... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ważne żeby Ci służył jak najlepiej i żebyś był z niego zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 widziałem Twojego paździocha - bardzo ładny ale też Q przydałoby się teraz co :naughty szczęściarz od nas jeszcze nikt nie widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 widziałem Twojego paździocha - bardzo ładny ale też Q przydałoby się teraz co :naughty szczęściarz od nas jeszcze nikt nie widział ja widziałem :gwizdanie: .. ale nie wiem czy jestem "od NAS " :polew: nawet wyglada. zupelnie nie widac ze jest z laminatow ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 .. ale nie wiem czy jestem "od NAS " :polew: nie masz A4 więc nie jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ma A4 no przy najmniej ma parę elementów do niej na pewno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi