OLO_GDA Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 no jak nie wymienial oleju to slabo raczej to widze. a czemu mam mowic ze jest okey to nie wiem. trzeba pojezdzic i zobaczyc jak pracuje. to ze polubilem automaty to nie znaczy ze sa one bezawaryjne. zreszta moja skrzynie tez przeciez robilem, na to nie ma reguł. namow goscia zeby przed transakcja wymienil olej. dam Ci namiar na warsztat gdzie wymienia olej, zrobia diagnostyke i ejszcze na podstawie starego oleju powie mniej wiecej czy cos sie nadmiernie zuzywa... jak bedzie lipa to sie wywiniesz, a jak bedzie okey to nie ma co sie bac tiptronica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 widze Bartek,że na temat skrzyni nikt za bardzo nie pomógł więc ja spróbuje ci coś doradzić najlepiej przywieź tyskie 0,33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 no jak nie wymienial oleju to slabo raczej to widze. a czemu mam mowic ze jest okey to nie wiem. trzeba pojezdzic i zobaczyc jak pracuje. to ze polubilem automaty to nie znaczy ze sa one bezawaryjne. zreszta moja skrzynie tez przeciez robilem, na to nie ma reguł. namow goscia zeby przed transakcja wymienil olej. dam Ci namiar na warsztat gdzie wymienia olej, zrobia diagnostyke i ejszcze na podstawie starego oleju powie mniej wiecej czy cos sie nadmiernie zuzywa... jak bedzie lipa to sie wywiniesz, a jak bedzie okey to nie ma co sie bac tiptronica. ja zawsze skrzynie naprawiam na śnieznej w gd i jestem zadowolony autko było 180 tys serwisowane w aso wiec przypuszcza ze autko kiedys miało wymieniany olej [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 15:40_________________________________________________ widze Bartek,że na temat skrzyni nikt za bardzo nie pomógł więc ja spróbuje ci coś doradzić najlepiej przywieź tyskie 0,33 hehe przywioze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodówa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 znam typa który miał A6 ale 98 rok chyba 2.6 V6 benz i miał sekwencję to sobie chwalił nie wiem czy jakieś poważniejsze różnice mają te motory Kolega jeździ superb'em 02r, 2.8 w gazie i jest mega zadowolony, spalanie miasto 13-15l gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 dzieki lodówa sam nie wiem co zrobie musze sie dokładnie zastanowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Moze zamiast srodowego spota zrobic kulig?? Tylko gdzie i czym :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 dawajcie do mnie to bedzie czym i gdzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 SG trochę za daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 gdzie ty k**wa mieszkasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 SG trochę za daleko tam zaraz daleko na autostrade i moment jestescie do z jazdu w pelplinie ma jakies 15 km :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 u mnie było lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 u mnie było lepiej to u Ciebie już w ogóle PApajewo City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 SG trochę za daleko tam zaraz daleko na autostrade i moment jestescie do z jazdu w pelplinie ma jakies 15 km :> a czym bys nas ciągał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 no cały ranek jezdzilm ładowarka teleskopowa i odsnieżalem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 21:21_________________________________________________ SG trochę za daleko tam zaraz daleko na autostrade i moment jestescie do z jazdu w pelplinie ma jakies 15 km :> a czym bys nas ciągał? a czym byscie sobie zyczyli traktor jeep jak bym sie postarał to i konie by sie znalazły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja jestem za.i roda tez pasuej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja jestem za.i roda tez pasuej ty weź to napisz jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 temat zamianny nie aktualny bo okazało sie ze to jest a6 przed liftem a nie po wiec zamiana nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 temat zamianny nie aktualny bo okazało sie ze to jest a6 przed liftem a nie po wiec zamiana nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi