Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 eSą obojętnie,byle dało radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Bartek a jakies ognicho jest szansa zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 hehe moze byc i esa tylko nie wiem czy dacie rade sie na sankach utrzxymac dało by rade bez problemu zrobic ognicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 To bajera bierzymy kielbachy flaszynke i jakiegos kierowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 musze wiedziec ile by miało was byc zeby odpowiednia liczbe sanek wykabinowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kuzwa w ogole nie pomyslalem o sankach :wallbash: Ale skoro mowisz,ze da rade zalatwic to super. :good: To teraz robimy liste: 1.Bieniek Kto sie pisze niech dopisze siebie do listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 To bajera bierzymy kielbachy flaszynke i jakiegos kierowce Łepski miał być kierownikiem,ale nie jedzie zjawkowy,nie pijesz sanki chyba każdy będzie miał własne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 JA nie mam sanek [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 21:35_________________________________________________I sie dopisz do listy mosku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 zobaczymy ile was bedzie bo nie posiadam nie skonczonych pokładow sanek w domu :> ale mysle ze cos da sie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 1.Tomeks 2.Bieniek 3.zjawkowy 4.Gili 5.Fazy 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 no dobra to czekamy na reszte :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja się piszę na kalendarz jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja się piszę na kalendarz jakby co a na kulig? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 A nie możemy tego kuligu zorganizowac w sobote?? Bo w środe mam rehabilitację swojej nogi ok 16.30 co bym kuternogą na zawsze nie została :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kulig w srode u Bartka w sobote u Giliego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 A nie możemy tego kuligu zorganizowac w sobote?? w sobotę jest drugi u Gilego Bo w środe mam rehabilitację swojej nogi ok 16.30 co bym kuternogą na zawsze nie została :kox: :kox: olej to,Bieniek ci zrobi masaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 I nacieranie zoltym sniegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 I nacieranie zoltym sniegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 ale bida na tym pomorzu , w kraku to kulig się robi z quadów a nie z sanek... no ale co ja wam będę mówił :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ale nas MArio bedzie ciagnal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi