antonio Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 pewnie żarówka się przepaliła co ma żarówka do szybciej migającego kierunku?? :kox: właśnie ma, jeżeli się żarówka spali to przerywacz szybciej chodzi może w błotniku ci się spaliła :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Nawet nie pamietam do końca co śpiewałem :gwizdanie proszę mały fragmęcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 pewnie żarówka się przepaliła co ma żarówka do szybciej migającego kierunku?? :kox: właśnie ma, jeżeli się żarówka spali to przerywacz szybciej chodzi może w błotniku ci się spaliła :gwizdanie: hmmm... ale wtedy by nie dzialała chyba, co?? :naughty:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 14:55_________________________________________________ Nawet nie pamietam do końca co śpiewałem :gwizdanie proszę mały fragmęcik a Wy mnie na swoje imprezki nie zapraszacie ?? ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jesli sie przepalila zaroka np. z lewej strony to przy wlaczaniu kierunku lewego bedzie szybko migala.A Ty nie masz pelnego Fisa,zeby pokazywalo co i jak?? Filmik dobry :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jesli sie przepalila zaroka np. z lewej strony to przy wlaczaniu kierunku lewego bedzie szybko migala.A Ty nie masz pelnego Fisa,zeby pokazywalo co i jak?? no właśnie fis nic nie pokazuje... a mryga szybko, co jest wkurzające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Wlacz awaryjne i zobacz gdzie nie swieci..... To chyba oczywiste zeby sprawdzic co?? Ale nie,to trzeba tylek z samochody wyciagnac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Wlacz awaryjne i zobacz gdzie nie swieci..... To chyba oczywiste zeby sprawdzic co?? Ale nie,to trzeba tylek z samochody wyciagnac... przeciez sprawdziłam :gwizdanie: :gwizdanie: wszystko mryga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Wlacz awaryjne i zobacz gdzie nie swieci..... To chyba oczywiste zeby sprawdzic co?? Ale nie,to trzeba tylek z samochody wyciagnac... przeciez sprawdziłam :gwizdanie: :gwizdanie: wszystko mryga w takim razie nic tylko sie cieszyć - po remoncie szybszy samochód = szybsze kierunkowskazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 po remoncie szybszy samochód = szybsze kierunkowskazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 haha, jednak nie zauwazyłam, z przodu mi sie przepalil lewy :kox: tylko nie umiem zmienić zarówki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 haha, jednak nie zauwazyłam, z przodu mi sie przepalil lewy :kox: to było oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 o, Grafi - Ty żyjesz?? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Alona nie mruga ci kierunek w słoneczku bo to częsty przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 o, Grafi - Ty żyjesz?? :kox: żyje tylko budowa mnie pochłonęła doszczętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 grafi budujesz sobie czy komuś i co budujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Apropo ludzi widmo ... Kocky'go widzialem dzisiaj na obwodnicy cwaniak milczal na cb jak grob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 grafi budujesz sobie czy komuś i co budujesz ? sobie buduje gniazdko domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Co chciales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi