Maciek80 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Antonio i co pojechałeś do roboty czy zostałeś w domu? :> Na bank szefowi coś ściemniłeś i zostałeś lewusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Antonio i co pojechałeś do roboty czy zostałeś w domu? :> Na bank szefowi coś ściemniłeś i zostałeś lewusie byłem słabo zasypało, drogi były całkiem OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Prośba do kogoś z Kościerzyny mogli byście obejrzeć to auto bo szukam dla kumpla : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11446035 w ASO już sprawdziłem także przebieg może jest realny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Uwaga! Zmieniłem login z Maqk na bardziej lanserski :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Uwaga! Zmieniłem login z Maqk na bardziej lanserski :polew: po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Bo jak na spotach mówiłem Maqk to się wszyscy ze mnie śmiali ;( Teraz mi siadło na psychę, zamknąłem się w sobie i dopiero psycholog na terapii poradził mi żebym zmienił nicka. Dodał żebym się nie załamywał bo niedługo ludzie zapomną a poza tym bywają gorsze jak np Ambro albo Antonio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Maciuś z klanu hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Maciuś z klanu hahahaha k**wa! To jednak był zły wybór :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 daj srubokret :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gTREPGKsvPU trochę klasyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Twoje pierwsze piwo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Bartek mocny, pamiętam jak dziś Proćz tego pierwsza kąpiel i pierwsze walenie k**** w wannie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 jak będziesz miał urodziny to kup nam na spota po BARTKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 daj srubokret :polew: łazienka jest zamknieta :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Bo jak na spotach mówiłem Maqk to się wszyscy ze mnie śmiali ;( Teraz mi siadło na psychę, zamknąłem się w sobie i dopiero psycholog na terapii poradził mi żebym zmienił nicka. Dodał żebym się nie załamywał bo niedługo ludzie zapomną a poza tym bywają gorsze jak np Ambro albo Antonio. I tak będziemy się z Ciebie śmiać Rzecz w tym, że to nie kwestia nicku _________________________________________________ Czy jest ktoś może zainteresowany prospektami Audi albo innych marek tego gościa z Allegro ? Kupiłem u niego już jeden katalog i można wrzucić pare rzeczy do przesyłki pocztowej. http://allegro.pl/search.php?us_id=4933138&string=audi&fb=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 e,to co trenował Mario,to nie było czasem kunimitsu http://www.youtube.com/watch?v=6lCjTBO3n4I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 To można trenować tylko po flaszce Jamesona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 e,to co trenował Mario,to nie było czasem kunimitsu http://www.youtube.com/watch?v=6lCjTBO3n4I To był właśnie ten styl :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Alvaro... mowiles ze nie sprzedajesz zegarów!! kupowalem od jakiegos balwana z allegro a teraz sie wychylasz ze sprzadajesz :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi