antonio Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Alvaro... mowiles ze nie sprzedajesz zegarów!! kupowalem od jakiegos balwana z allegro a teraz sie wychylasz ze sprzadajesz :wallbash: zrób mu wjazd na chate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 OLO_GDA Alvaro... mowiles ze nie sprzedajesz zegarów!! mysli mówiłem że nie sprzedaję póki nie ogarnę dopasowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 ma może ktoś dremel,lub coś podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A flexa nie chcesz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A flexa nie chcesz :?: jak będę chciał flexa,to zgłoszę się do mydlanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Mam kalendarze Odbiór w środę na spocie zjawkowy zapłacił, pozostała czwórka po 30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Mam kalendarze Odbiór w środę na spocie zjawkowy zapłacił, pozostała czwórka po 30zł jak zjawkowy zapłacił,to go olejcie,niech sie buja ...i tak niema A4 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ja biorę jego kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ja biorę jego kalendarz wziąłeś mu aczwórkę ,a teraz jeszcze kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Mam kalendarze Odbiór w środę na spocie zjawkowy zapłacił, pozostała czwórka po 30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ja biorę jego kalendarz wziąłeś mu aczwórkę ,a teraz jeszcze kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Tomeks ja mam cos w tym stylu (dremela). albo w castroamie mozesz kupic za sto pare zlotych z kompletem roznych koncowek. szalu nie ma ale ujdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Wiecie może gdzie w 3mieście mógłbym kupić takie kostki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ambro jak już wysprzątasz moja to odprowadź w to samo miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ok ale 50% AC jest moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Mam kalendarze Odbiór w środę na spocie zjawkowy zapłacił, pozostała czwórka po 30zł siur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Wiecie może gdzie w 3mieście mógłbym kupić takie kostki Na hallera jest sklep,gdzie to powinno byc. Olo kiedys dokladny adres podawal.Kolo biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 sklep to aprovi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 http://ebart.pl/index.php?p4940,narz-dzie-wysokoobrotowe-dremel-300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 niech ktoś kupi,to ja pożyczę ...a jak nie,to pożyczę od Ola,ale znając go,to będzie jakiś cuś napędzany siłą mięśni :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi