mateogda Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 19.12.2008 ? Toz to prawie za rok! Się poprawiłem już
pre_pl Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2008 wstępnie się deklaruję, coś tam może już mam zaplanowane i jeszcze nie wiem o tym hyhyhy
Gość zdeniu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 najprawdopodobniej będę mógł zawitać
Daras Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 chryste jak piździło ostatnio A Daras Wam ogrzewania w aucie nie włączył? ej ej nie robić ze mnie takiego... w aucie bylo cieplo i cicho mnie tu a co do spota to pewnie bede... a co
pre_pl Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2008 A Daras Wam ogrzewania w aucie nie włączył? ej ej nie robić ze mnie takiego... w aucie bylo cieplo i cicho mnie tu hihi, mydlo pił do mnie... Że sobie siedziałem w ciepłym, a on stał na parkingu Tylko, że ja byłem już o 16:50
Czowa Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 a co do spota to pewnie bede... a co I mi się wpadnie cycu
pre_pl Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2008 a co do spota to pewnie bede... a co I mi się wpadnie cycu tak myślałem, że panowie się znają z innego klubu
alvaro Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Czowa to ty kupiłeś to Amerykańckie auto ?
Daras Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Czowa to ty kupiłeś to Amerykańckie auto ? w dupe z takim autem co z tyłu stopami mruga
alvaro Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Daras w dupe z takim autem co z tyłu stopami mruga decayed Daras zazdrość przez ciebie przemawia... (żart)
Daras Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Daras[/color][/b] w dupe z takim autem co z tyłu stopami mruga decayed Daras zazdrość przez ciebie przemawia... a czego tu zazdraszczać? sedana? zeby avancika miał no to mooooże...
Czowa Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Bujać się. Oby Ci sie Daras check zapalił, a na spocie Alvaro bateria w lapku rozładowała od mrozu.
mydlo Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 No no piękne kawalery, widze tutaj jakiś mały dym się kroiii.
Cristoforo Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 siemka ludziska o ktorej godzinie w tej alfie na poziomie 1? bo bym żonke wysłał na zakupy a ja miło spedził czas przy
pre_pl Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2008 godziny nie ustaliliśmy, ale sądzę że będzie jak zwykle - czyli 17:00
Leoneq Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 o ktorej godzinie w tej alfie na poziomie 1? na poziomie -1 i najlepiej na końcu w Rogu lewym ps. o 17 będzie dużo aut... bo to Sobota.
pre_pl Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2008 no fakt, to przeoczyłem... Dlatego tez unikaliśmy takich zbiorowisk do tej pory O której tam jest mniej już aut ?
Leoneq Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 ok. po 20. robi sie luźniej ....zostaje przeważnie Ludzie Którzy Poszli do Kina. Lepsza godzina byłaby 19 zaparkować ,stanąć w kółeczku i pogadać ;D
Maciek80 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Co sedan co sedan?! wlasnie dobrze ze sedana B5 kupil, bedzie nas w koncu wiecej na spotach bo jak dotad to same avanty i tylko moj jeden jedyny z normalnym dupskiem
Rekomendowane odpowiedzi