Gość zdeniu Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Należało się mu, może przestanie się nas czepiać :gwizdanie: chyba sobie żartujesz podaj jeden powód abym mial przestać choc postepy robicie już u Was potraficie powoli w większym gronie się zebrać ] ale zapewne o obiecanym przyjedzie do mnie w licznym gronie to tylko pomarzyć można
Gość Goodspit Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 nooo, czekamy już od września... trochę dajesz ciała Goodspit Ale poczekamy To se pofochowaliśmy na zdeniowym temacie o spotach, no nie mateo ? Tylko że jak ja byłem na spociku to Ciebie kolego nie było Fakt że trochę czasu minęło od mojej ostatniej wizyty na spocie bo to już w październiku było... No niestety jakoś ciężko przypasować z terminami, często wyjeżdżam a tym razem w końcu też parapetówkę mam więc też niestety...
Gość zdeniu Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 nooo, czekamy już od września... trochę dajesz ciała Goodspit Ale poczekamy To se pofochowaliśmy na zdeniowym temacie o spotach, no nie mateo ? Tylko że jak ja byłem na spociku to Ciebie kolego nie było Fakt że trochę czasu minęło od mojej ostatniej wizyty na spocie bo to już w październiku było... No niestety jakoś ciężko przypasować z terminami, często wyjeżdżam a tym razem w końcu też parapetówkę mam więc też niestety... weź tylko pod uwagę ile razy , jak często ja bywam u Was poza tym obecna godzina 19 czy 20 to juz mi wogóle odpada więc ja napewno już nie zawitam
adadur Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Goodspit dawaj adresa na PW to wpadniemy oblać kwadrat ... :gwizdanie: i kasowanie błędów też sie zrobi
mateogda Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 poza tym obecna godzina 19 czy 20 to juz mi wogóle odpada Zdeniu, będziesz wcześniej w trójmieście? jeżeli tak to możemy się spiknąć wcześniej pod automatem (jak zawsze), potem Ty sobie polecisz do domu czy gdzie tam lubisz, a ja/my do Gdańska na spota
Leoneq Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Organizuje Hamowanko dla wiekszej ilości aut w Gdyni ul. . Nad Stawem 10 1, 81-198 Gdynia - Kosakowo V-tech Pomorze s.c. http://www.vtechpomorze.pl/ Cena będzie podana pózniej Hamowanie odbędzie się w sobote od godziny 11.... Ktoś chętny z Kolegow ? Cena uzależniona od ilości aut...narazie jest ok. 6-8 Deklarujemy się do piątku rano... pozdro
Czowa Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Quattro shamują? Wstępnie sie piszę jak tak. Ale muszę znać cenę. 100 dla frajdy nie dam. Za niedługo i tak będzie program robiony więc i hamowanko w cenie.
Leoneq Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 ok + - 50 zl jak będzie duzo aut ale to cene poznam dokładną jak będę wiedzial ile aut jest chętnych... Quatro nie zhamuja ;/ chyba ze masz wyłączany przedni napęd.
Gość zdeniu Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 poza tym obecna godzina 19 czy 20 to juz mi wogóle odpada Zdeniu, będziesz wcześniej w trójmieście? jeżeli tak to możemy się spiknąć wcześniej pod automatem (jak zawsze), potem Ty sobie polecisz do domu czy gdzie tam lubisz, a ja/my do Gdańska na spota normalnie milusio, lecz pewne plany uległy zmianie i niestety nie przejadę wogóle ale wielkie dzięki za propozycję, naprawdę milo że ktoś zaproponował to pozdro
Daras Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 jak 50zł hamowanko to ja sie wstepnie pisze jak bede robił program to pewnie u Rogala, wiec po programie znowu u nich sprawdze
tomas3miasto Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 to o której jest w końcu ten sobotni spot ??
grafi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Z zapytaniem sie kieruję czy Alfa Centrum - Gdańsk to stałe miejsce spotów czy może wróci na skwerek?
mateogda Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zobaczymy czy nam się spodoba ale przynajmniej w okresie zimowym myślę, że będziemy się trzymać miejsc zadaszonych.
Leoneq Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czyli Tylko Daras na hamowanko w Gdyni ?? w SObote ?
Daras Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 tylko ja? a z kąd to 6-8 aut? aaa, i jak cena 50-60zł to bedzie jeszcze kumpel Hondą Civic. Także ja i kumpel co daje 2 osoby
Leoneq Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 O super....jutro będę wszystko wiedział i do Ciebie zadzwonie Daras . Kumple moi oraz ludzie z DieselTeam .
mateogda Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 no to 19:30 i bedzie git Ja pojade chyba na 19...
Leoneq Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 no to 19:30 i bedzie git Ja pojade chyba na 19... Mam zaliczenia w ten dzien ale postaram sie najszybciej pozdro
Rekomendowane odpowiedzi